Verdige vinnere!

Redaksjonen har kåret åtte velfortjente vinnere av våre konkurranser.

Alexander Rybak og Per Sundnes
Foto: Kathrine Synnes Finnskog

Før finalene i Moskva inviterte vi våre nettbrukere til konkurranser der man kunne vinne flotte promo-premier fra årets ESC-deltagere, inkludert vår egen Alexander Rybak.

Tipp topp tre

Tross enorm deltagelse var det INGEN som tippet de korrekte tre i riktig rekkefølge.

Disse fem vinnerne kom nærmest riktig svar, og får tilsendt en flott promopakke med diverse godbiter fra årets deltagerland:

Aina Engen (Norge - Aserbajdsjan - Island)

Mikael Manøe Bjerregaard (Norge - Azerbajdjan - Island)

Tom Knudsen (Norge - Island - Bosnia Herzegovina)

Sigrun H. Sigurdardottir (Norway - Iceland - Hellas)

Nina Mølslet (Norge - Aserbajdsjan - Hellas)

Tipp topp tre

Tipp topp tre

Foto: Ill.foto: NRK/EBU/Scanpix

Promokonkurransen

Stor respons vakte selvfølgelig også promokonkurransen, tre der heldige vinnere kunne vinne Alexanders signerte promo-DVD/CD!

Redaksjonen falt særlig for følgende velbegrunnede innsendte svar:

Sunniva - Troms

Jeg har veldig lyst på promopakken, for at jeg har så syyyykt lyst på Alexander Rybaks autograf... Jeg er 99% sikker på at han ALDRI kommer hit, her hvor jeg bor og har konsert, så jeg vil vel aldri få autografen ... Dessuten har jeg siden jeg var VELDIG VELDIG VELDIG liiten øønsket å spiille fiioliin, men var for feig, men nå har jeg tenkt å prøve å melde meg på kurs, for nå har jeg innsett at det ikke er teit, og at rybak er et forbilde ü,,

Ali Ugur (13 år) - Oslo

Det var en gang en snill mann. Han het kong MGP. Navnet hadde han fått fordi han ELSKET Melodi Grand Prix. Han var rettferdig og klok og holdt fred med landene rundt. I Norge var det andre kloke menn og kvinner Som kunne ha tatt promo pakken. Det eneste leie var at den snille mannen bare hadde én sønn. Denne sønnen var både snill og glad. Derfor håpet folket at sønnen skulle få en promo pakke.
Det ville ha vært stor sorg i landet hvis ikke gutten fikk en promo pakke. Derfor dro kong MGP verden rundt får å få en promo pakke fra Alexander Rybak, men den snille mannen fant ikke en eneste promo pakke, da fikk han en STORsorg , fordi han sviktet verdens snilleste, hjelpsomme og hjertegode sønn.
Men en dag når kong MGP ruslet i regnværet med sorg, kom det en mann ned hvite klær til han og ga han en pakke uten å si noe, når den mystiske mannen snudde seg så kong MGP en kjent ansikt, det var Alexander Rybak…

Stina Estensen - Snartemo

Har ei 6 år gammel jente som er helt betatt og fasinert, ja rett og slett HEKTA på Aleksander. Hadde vært så utrolig gøy om hun kunne få denne promopakken!!

Gratulerer alle sammen!

Alexander Rybak

Hurra for alle vinnere!

Foto: Sergey Ponomarev / AP