Hopp til innhold

Sichelle

Sichelle er en komplett artist som gleder seg til å få være med på Norges flotteste show!

Sichelle
Foto: Fredrik Arff/Dinamo / NRK

Oslo-jenta Sichelle (20), med bakgrunn fra Grenada i Karibia, debuterte som artist i 2007 med singelen ”Fuck deg”, som gikk rett til topps på salgslistene. Singelen har solgt til platina, og er en Norges mestselgende singler, og ga Sichelle en Spellemann-nominasjon for Årets hit.

Massiv hit

Sichelle

Sichelle med MGP-finale i blikket

Foto: Fredrik Arff/Dinamo / NRK

Låten er opprinnelig en dansk låt, men er i Sichelles versjon skrevet over til norsk og produsert av David Eriksen. ”Fuck deg” ble massivt spilt på radiokanaler, og Sichelle fikk mye oppmerksomhet i mediene. Hun har deltatt på VG-Lista Topp 20 på Rådhusplassen i Oslo, der gjorde hun det så bra at hun ble invitert med til Tromsø også.

I 2008 utga Sichelle debutalbumet sitt, som kort og greit har fått navnet "Sichelle". På albumet synger hun fremdeles på norsk, og hun har selv vært med på å skrive åtte av ti låter som er presentert på albumet.

Sichelle begynte tidlig å synge gjennom dans og teater. I 8.klasse var hun med på oppførelsen av Pinocchio, og senere ble hun med i ungdommens teatergruppe på Black Box. I tillegg har hun danset ved Det Norske Dansesenter i Oslo.

Beyonce er et soleklart musikalsk forbilde. Hun har alltid vært og vil alltid være Sichelles største idol, og Sichelle ser på MGP som en fin mulighet til å nå ut til et stort publikum.

”Left Right”

Tekst og melodi er skrevet av Mats Lie Skåre.

Låten er i utgangspunktet en ballade, men er tidvis up-tempo og litt ”tøff i trynet”. Sjangermessig er ”Left Right” en RnB låt, som tematisk handler om å gi slipp på noe i livet, for å kunne bevege seg videre.

Mats Lie Skåre fra Jeløya i Moss, er en låtskriver signet til Warner/Chappell. Mats er også husprodusent hos David Eriksens Eccentric Music, hvor han til daglig jobber med type artister som Sichelle og Tone Damli Aaberge.