Hopp til innhold

Meld deg på MGP 2022

Norges største musikkshow har blitt større, og nå åpner påmeldingen til MGP 2022.

Tix under generalprøven i Eurovision
Foto: Heiko Junge / Heiko Junge

Ingen musikkshow samler flere mennesker, og skaper større engasjement enn MGP. Mer enn en million seere får med seg finalesendingen hvert år, og musikkbegivenheten er den mest omtalte i mediene.

MGP er også veien til verdens største musikkbegivenhet, Eurovision Song Contest som følges av rundt 200 millioner seere.

Ikke siden Eurovision Song Contest ble arrangert i Norge i 2010, har det vært større engasjement og oppslutning rundt MGP og Eurovision enn i år.

Spesielt unge seere har tatt MGP og Eurovision til sitt hjerte. Planlegging av neste års store musikkbegivenhet er allerede i gang, og påmeldingsvinduet er nå åpent.

Et nytt kapittel skal skrives

MGP 2021 har bydd på kjente artister og nye stjerneskudd, flere hits og store strømmetall. Norges største popstjerne TIX skapte ville tilstander i både inn- og utland med sin Eurovision-deltagelse, og hans MGP-låt har toppet hitlistene i lange tider.

Nå skal et nytt kapitel i MGP-historien skrives.

MGP er på jakt etter låten og artisten som kan ta Norge til seier i verdens største musikkshow. Komponister, musikkprodusenter og artister inviteres til å sende inn sine beste låter.

Fra den 28. mai kan man sende inn låter til MGP 2022. Påmeldingsvindu holdes åpent til og med 15. september.

Foruten den åpne innsendingen, jobbes det målrettet med søk og direkte dialog med musikkbransjen.

Send inn låt til MGP 2022

Her er litt info om påmeldingen:

  • Det oppfordres til at påmeldte bidrag har minimum en norsk låtskriver, da MGP ønsker å prioritere og fremme norsk musikkliv.
  • Hver produsent/låtskriver får maks melde på tre låter.
  • Alle kan melde på låter, men artister må ha fylt 16 år for å være med i Eurovision Song Contest.

– Invitasjonen er åpen for alle som skriver låter. Dette er en unik sjanse til å prøve å kapre en plass i verdens største musikkonkurranse. Vi er åpne for all slags musikk innenfor en bred forståelse av popsjangeren. Det kan være alt fra sofistikerte vakre poplåter, til beinhard rock, rosa tyggegummipop, og alt imellom, sier Stig Karlsen.

MGP 2022 avholdes i januar og februar, med delfinaler og en stor finale.

Påmeldingen er nå stengt