Fotballkarrieren trolig over for Sildnes

– Det ble felt noen tårer for Emil i garderoben i dag, sier HamKam trener Vegard Skogheim. Etter at det ble oppdaget komplikasjoner under en operasjon natt til lørdag, er karrieren trolig over for fotballspilleren.

Sildnes

Emil Sildnes fikk et alvorlig beinbrudd i åpningskampen mot Hødd for to uker siden.

Etter dette har han blitt operert flere ganger, siste gang natt til lørdag. Da ble det ifølge Hamar Arbeiderblad oppdaget komplikasjoner.

Det var et preget HamKam som i dag mottok nyheten om at lagkameraten trolig ikke kommer tilbake på banen.

– Det var en stillhet i garderoben som kunne høres. Og da er det stille. Både laget og hele støtteapparatet rundt er preget av dette, forteller trener Vegard Skogheim. nbsp;

Skal fortsette å være en HamKammer

Emil Sildnes med beinbrudd.
Foto: Helle Therese Kongsrud / NRK

Sildnes fikk brudd i begge leggbeina i Høddkampen. Det skal nå vise seg at fremre muskelgruppe i leggen også skal ha tatt skade. Derfor må Sildnes skifte fokus fra å tenke på når han kan begynne å spille igjen, til å tenke på hvordan han skal bli frisk.

– Dette er en spiller som skulle ha mange år foran seg på fotballbanen, og nå ser det ut som han må legge opp på grunn av en skade. Det er ikke sånn vi ville ha det, sier treneren.

Skogstad beskriver Sildnes som en spiller på vei opp.

– Han begynte å komme seg fra en talentfull spiller, til å bli en fullendt spiller. Han hadde mye å bidra med i laget. Vi kommer selvsagt til å savne ham på laget, men vi skal støtte ham i alt som kommer. Emil vil være HamKammer i fortsettelsen også, sier han.

HamKam møter Kristiansund på Briskeby mandag.