HamKam lover nøkternhet

Det blir ingen kjøpefest på Briskeby selv om HamKam nå er klare for 1. divisjon igjen. Det lover daglig leder i klubben, Anders Langseth.

Video HamKam feirer opprykk til 1. divisjon

HamKam rykker opp til 1. divisjon etter at de vant 6-0 mot Lørenskog lørdag. Men det blir ingen kjøpsfest sjøl om HamKam nå er i Adecco-ligaen.

Videreutvikle spillergruppa

Målet er å stabilisere seg i førstedivisjon og at de skal klare det uten å kjøpe inn mange nye spillere.

– Vi ønsker å bruke den spillergruppa vi har i dag som et godt fundament for videre utvikling. Vi har ei spillergruppe med mange gode og spennende lokale navn. Den gruppa vi har i dag ønsker vi å utvikle videre, sier klubbleder, Anders Langseth.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

HamKam-jubel i opprykkskamp
Foto: Knut Sveen / NRK

HamKam har slitt økonomisk det siste året. Ved juletider måtte kommunen ut med over 50 millioner kroner for å redde selskapene som drifter Briskeby. Klubblederen lover nøkternhet i forbindelse med opprykket.

Kjøpe litt krydder

Noe trener Vegard Skogheim støtter.

– Jeg håper dette er vendepunktet for HamKam. Nå må vi utvikle oss og bli bedre i alle faser. Vi må utvikle spillesystemet vårt videre. Det gjør vi ved at de fleste av dagens spillere er med videre og at det ikke kommer flere nye enn at de raskt kan komme inn i lagets system, sier Vegard Skogheim til Hamar Arbeiderblad.

Begge vil gjerne hente inn et par-tre nye spillere.

– Det kan være interessant å hente inn det som jeg kaller litt krydder på enkelte plasser. Men fundamentet er den spillergruppa som vi har, sier Langseth til NRK.

Flere saker fra Innlandet