NRK Meny

Steinras på E16

 • AP VEL E16:

  Eit samla representantskap i Arbeidarpartiet sitt fylkeslag har vedteke at dei vil velga E16 framfor E39 Hordfast. Om dei vert nødt til å prioritera, meiner dei den rasutsatte vegen mellom Bergen og Voss er viktigare enn E39 Hordfast.

 • E16 ÅPNET ETTER RAS:

  E16 ved Gaupåsvatnet mellom Arna og Åsane ble litt før klokken 04 i natt åpnet for fri ferdsel, etter at veien har vært stengt og delvis stengt siden steinraset natt til mandag. – Veien er ferdig ryddet, og området er boltet og sikret, sier trafikkoperatør Ove Amundsen ved Vegtrafikksentalen.

 • ÅPNER TROLIG I FORMIDDAG:

  Siste opprydding etter steinraset på E16 mellom Arna og Åsane blir gjort når det lysner tirsdag morgen, opplyser Vegtrafikksentralen. – Det skal foretas en besiktigelse etter opprydningen, og jeg regner med den åpner på formiddagen, sier trafikkoperatør Ove Amundsen. Trafikken har siden mandag kveld blitt dirigert i ett felt forbi rasstedet.

  Ras på E16
  Foto: Simen Sundfjord Otterlei / NRK
 • TRAFIKKEN FLYT FINT PÅ E16:

  Laster Twitter-innhold
 • ETT FELT ÅPENT PÅ E16:

  På E16 får all trafikk nå kjøre på Gaupåsvegen mellom Åsane og Arna. Veien har vært stengt for store kjøretøy etter at en steinblokk i natt falt ned på E16 ved Gaupåsvatnet, men nå er ett felt åpnet slik at både små og store kjøretøy slipper igjennom.

Geolog Harald Hauso.

Siste video

Liv Holmefjord og Torbjørn Lorentzen følger 1000-meteren på skøyter i OL fra Fana IL sitt klubbhus på Nesttun i Bergen.
Programleiar: Mariann Reikerås
Programleiar: Mariann Reikerås