NRK Meny

Steinras på E16

 • AP VEL E16:

  Eit samla representantskap i Arbeidarpartiet sitt fylkeslag har vedteke at dei vil velga E16 framfor E39 Hordfast. Om dei vert nødt til å prioritera, meiner dei den rasutsatte vegen mellom Bergen og Voss er viktigare enn E39 Hordfast.

 • E16 ÅPNET ETTER RAS:

  E16 ved Gaupåsvatnet mellom Arna og Åsane ble litt før klokken 04 i natt åpnet for fri ferdsel, etter at veien har vært stengt og delvis stengt siden steinraset natt til mandag. – Veien er ferdig ryddet, og området er boltet og sikret, sier trafikkoperatør Ove Amundsen ved Vegtrafikksentalen.

 • ÅPNER TROLIG I FORMIDDAG:

  Siste opprydding etter steinraset på E16 mellom Arna og Åsane blir gjort når det lysner tirsdag morgen, opplyser Vegtrafikksentralen. – Det skal foretas en besiktigelse etter opprydningen, og jeg regner med den åpner på formiddagen, sier trafikkoperatør Ove Amundsen. Trafikken har siden mandag kveld blitt dirigert i ett felt forbi rasstedet.

  Ras på E16
  Foto: Simen Sundfjord Otterlei / NRK
 • TRAFIKKEN FLYT FINT PÅ E16:

  Laster Twitter-innhold
 • ETT FELT ÅPENT PÅ E16:

  På E16 får all trafikk nå kjøre på Gaupåsvegen mellom Åsane og Arna. Veien har vært stengt for store kjøretøy etter at en steinblokk i natt falt ned på E16 ved Gaupåsvatnet, men nå er ett felt åpnet slik at både små og store kjøretøy slipper igjennom.

Geolog Harald Hauso.