NRK Meny
Normal

Seks av sju slippes fri etter knivstikking

Politiet har avhørt de sju litauiske mennene som ble pågrepet etter en knivstikking i Kvinnherad natt til lørdag. Seks av dem slippes fri søndag kveld, mens en blir siktet for legemsbeskadigelse.

Også mannen som ble stukket, har forklart seg for politiet.

Knivstikkingen skjedde i et bolighus på Sandvoll i Kvinnherad natt til lørdag. Seks andre personer som var til stede i huset ble pågrepet, og senere ble enda en person pågrepet.

– Har en formening

Av hensyn til vitneavhør som fortsatt gjenstår, ønsker ikke jourhavende jurist Eli Valheim i Hordaland politidistrikt å si noe om hva han har forklart.

– Men vi har en viss formening om hva som har skjedd, sier Valheim til NTB søndag ettermiddag.

Den skadde mannen er i 30-årene og er i likhet med dem som ble pågrepet, fra Litauen. Politiet opplyste i går at språkproblemer førte til at det til å begynne med var vanskelig å få oversikt over hendselseforløpet.

Lettere skadet

Mannen som ble knivstukket ble først hentet av ambulansebåt og fraktet til Stord sykehus, for så å bli flyttet til Haukeland universitetssjukehus i Bergen.

Skadene hans ble først omtalt som alvorlige, men Haukeland universitetssjukehus betegner søndag ettermiddag mannen som lettere skadd.

Mannen som inntil videre blir sittende i politiarresten, er siktet for legemsbeskadigelse. Politiet har ikke tatt stilling til om de skal fremstille ham for varetektsfengsling.

Laster kart, vennligst vent...

Siste video

Distriktsnyheter fra Hordaland og Sogn og Fjordane
Erna Solberg med fremføring av "Nystemten" og Ketil Solvik-Olsen på tuba var en del av den offisielle åpningen av Bergens nye flyplass.
Se hele arbeidet med å fjerne flytedokken fra Foto/redigering: Tim Wassmo