Front mot front-kollisjon i Samnanger

To menn er sendt til sykehus for sjekk etter en møteulykke ved Bjørkheim. En av dem er fratatt førerkortet.

Nødetatene rykket onsdag kveld ut til Bjørkheim i Samnanger etter meldinger om en trafikkulykke med to biler involvert. Ulykken ble meldt ved 21.30-tiden.

– Det er en front mot front-kollisjon. Det var én person i hver bil, og begge har kommet seg ut av bilene. Det er litt lekkasje fra bilene i veibanen, sier vaktkommandør Arne Rikstad ved 110-sentralen i Hordaland.

Ulykken har skjedd i en sving like ved Bjørkheim. Politiet sier det ikke er kommet meldinger om at de to mennene som satt i bilene er skadde.

– De er oppe og går, og det virker i alle fall ikke som de er alvorlig skadde. Ambulanse er likevel på vei, sammen med brannvesen og politi, sier politiets operasjonsleder Kjersti Eidsnes.

Det er 60-sone på stedet der ulykken skjedde. Bilene står utenfor veien og er ikke til hinder for trafikken.

Litt før klokken 22.30 melder politiet at de to førerne er tatt med i ambulanse til Haukeland sykehus for sjekk. Den ene av dem er fratatt førerkortet for ikke å ha overholdt vikeplikten.

Laster kart, vennligst vent...

KOLLISJON: To biler frontkolliderte like ved Bjørkheim i Samnanger.

Siste video

Planetaten i Bergen kommune har lagt frem sitt forslag til ny trasé for Bybanen til Fyllingsdalen. Se hvordan de ser for seg den ti kilometer lange skinnegangen som vil koste minst 6,2 milliarder kroner.
En meteor eksploderte og brant opp i atmosfæren vest for Bergen i natt. De som var våken fikk seg et spektakulært show på nattehimmelen.
Har vunnet Statoil talentstipend på en million kroner.