Brann slått ut

Mons Ivar Mjelde mener folk ble lurt av det glitrende spillet de så i Bergen i den første kampen.

Jan Gunnar Solli

Deportivo La Coruña-Brann 2-0 (1-0)
(2-2 sammenlagt, Deportivo videre på straffer)

Brann hadde 2-0 å gå på fra den første kampen og spilte halvannen omgang med én spiller mer på banen etter at Deportivo fikk en spiller utvist.

Det hjalp ikke.

Slik var kampen minutt for minutt

- Hang ikke med

For Brann hadde mer enn nok med å forsvare seg til tross for en spiller mer på banen.

Brann - Deportivo

LITE HJELP Å FÅ: Kristjan Örn Sigurdsson brukte ikke 'guds hånd', selv om det her ser slik ut. Men rødtrøyene hadde trengt hjelp fra høyere makter i går.

- Vi klarte ikke å henge med, sette press på ballfører. Vi slet selv om vi la om til fem midtbanespillere i den andre omgangen, sier Mons Ivar Mjelde til TV 2 etter kampen.

Han legger til at det er ekstra surt å tape kampen på dødballer.

Klarte ikke angripe

På forhånd bedyret Mjelde at Brann skulle angripe kampen og være flinke på overganger. Det var totalt fraværende i kveldens kamp. Deportivo var totalt suverene i alle spillets faser.

Brann kan egentlig takke målkåte Deportivo-spisser for at det i hele tatt ble ekstraomganger. Gang på gang gikk nemlig hjemmelagets spisser i offside i situasjoner som kunne blitt svært farlige.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Eirik Bakke

BOMMET: Kaptein Eirik Bakke var en av tre Brann-spillere som bommet fra krittmerket.

Brann skapte i én eneste stor sjanse i kampen. Eirik Bakke satte et skudd/innlegg i stolpen like før full tid.

- Straffekonk er bingo

At Brann klarte å kjempe seg til ekstraomganger, er egentlig Mjelde fornøyd med.

- Straffespark er bingo. Hjemmefordelen og publikum var nok en årsak. Vi trenger enda mer erfaring på dette nivået, sier Mjelde til TV2.

Bjarnason og Austin var de eneste av de fem Brann-spillerne som satte sine straffer. Både Bakke, Vaagan Moen og Hanstveit bommet.

Sesongen er i realiteten over for Brann nå, men spillerne nekter å resignere.

- Vi er stolt av å ha på oss Brann-drakten. Nå skal vi vinne de neste kampene, sier Azar Karadas til TV 2.