NRK Meny
Normal

Voldtektssak henlagt

Politiet har henlagt saken mot tre menn fra Hedmarken som var siktet for å ha voldtatt en kvinne etter firmafest.

 

Det var i september i fjor kvinnen anmeldte de tre mennene for voldtekt. Voldtekten skulle angivelig ha skjedd etter en personalfest i en kommunal virksomhet. To av mennene arbeidet sammen med kvinnen.

Ingen bevis

Den samlede etterforskningen viser at det ikke er gode nok bevis til å ta ut tiltale i saken. Men saken er nødvendigvis ikke avsluttet.

- Det er nå opp til partene om de vil klage på avgjørelsen. Både den fornærmede og de som tidligere har vært siktet i saken har mulighet til å klage på henleggelsen, sier politiadvokat Solvår Østby.

 

 

 

 

 

 

 

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ras over vegen i Bøverdalen

  Fylkesveg 55 i Bøverdalen er åpen igjen etter at et mindre ras stengte deler av vegen tidligere i kveld. Ingen personer eller kjøretøy var berørt.

 • Snøras på Tronfjell og Dombås

  Både ved Tronfjell i Alvdal og ved Grønseterhøe i Dombås er det meldt om snøskred i kveld. Skredet ved Tronfjell er sjekket ut av Røde Kors og politi, luftambulansen har søkt over området i Dombås. Det er ikke spor av folk i eller ved skredet noen av stedene, melder politiet.

 • Kronprinsen besøkte Budor

  Kronprins Haakon besøkte Røde Kors sin hytte på Budor i Løten i dag. Her fikk han blant annet vite hvor mange som rykker ut for å hjelpe påsketuristene. –Jobben hjelpekorpsene gjør for at vi andre kan ferdes trygt i fjellet er veldig viktig, sa kronprinsen.

  Kronprins Haakon besøker Røde Kors på Budor
  Foto: Frode Meskau / NRK