NRK Meny

Ulykke ved Einafjorden

 • Ung gutt skadet

  En ung mann fikk moderate skader i en trafikkulykke på fylkesvei 117 i Vestre Toten i dag tidlig. Bilen med fire personer kjørte av veien ved sørenden av Einafjorden og traff et tre. Politiet har beslaglagt førerkortet til den 18 år gamle sjåføren.

 • Bil kolliderte i tre

  En person er fløyet til Akershus universitetssykehus etter en utforkjøring på fv. 117 på vestsida av Einafjorden. Bilen med fire personer kjørte av veien og traff et tre. Tre er sendt til sjukehus for en sjekk. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Bot etter slag mot sju-åring

  En ansatt ved en skole i Ringsaker får en bot på 10 000 kroner for å ha slått en sju år gammel jente over ryggen med en list. Episoden skjedde da jenta klatret opp på et brannskap, melder Hamar Arbeiderblad.

 • Kulturmidler til historisk gård

  Kulturminnefondet vil bidra med 500.000 kroner til å sette i stand hovedhuset på den historiske gården Riddersandbu i Vågå. Hovedbygningen er fra tidlig på 1700-tallet, og gården har historiske røtter fra før år 1000.

 • Bibliotekpris til Storhamar

  Årets bibliotekpris for 2017 er tildelt skolebibliotekar ved Storhamar skole, Tiril Eike. Juryen mener at Tiril Eike, med et begrenset budsjett, har skapt et aktivt og levende bibliotek.