NRK Meny
Normal

Uka-TV torsdag

I dagens sending får du møte Ingvill Vadla fra Ingen grenser og Andreas Molden som tok gull under ungdoms OL.

Video Uka-TV 2012 - sending 4

Uka-TV 2012 - sending 4

Hun samlet 1,4 millioner nordmenn foran tv-skjermen. I dag er Ingvill Vadla gjest hos Uka-TV sammen med gullvinner Andreas Molden.

Programleder Vegard på skøyter

Se hvordan det gikk når programleder Vegard tok på seg kunstløpskøytene.

Foto: Uka-TV

Farlige Kopper
Våre tre helter må legge en plan for å eksponere konspirasjonen, men de trenger mere informasjon. De må komme seg inn på koppnettet, men det er lettere sagt enn gjort. Følg med i dagens episode av Farlige kopper.

Se også:
Uka-TV onsdag
Uka-TV tirsdag
Uka-TV mandag

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • -Ta vel i mot bøssebærerne

  Nå i ettermiddag og kveld skal alle husstander i Hedmark og Oppland få besøk av bøssebærere fra TV-innsamlingsaksjonen. Fylkesaksjonsleder i Oppland, Wiggo Slåttsveen, ber folk ta vel imot dem. –Mitt mål for kvelden er selvsagt at vi samler inn mest mulig penger i Oppland, og målet er dessuten alltid å slå Hedmark, ler han.

  Wiggo Slåttsveen
  Foto: Marianne Duun Malmo / NRK
 • Surt tap for Elverum

  Elverums fotballherrer ble slått 0–1 på hjemmebane av Sandnes Ulf. Tapet gjør at Elverum fremdeles ligger på en utsatt nedrykksplass to kamper før sesongen er over.

 • Elverum ligger under

  Sandnes Ulf tar ledelsen 0–1 mot Elverum etter skåring av Axel Kryger. Da spøker det for Elverums håp om å berge plassen i 1. divisjon. Med to kamper igjen å spille ligger de to poeng bak Fredrikstad, som ligger på playoffplassen.