NRK Meny
Normal

Tre poeng ble værende på Briskeby

HamKam vant 1-0 i kveldens kamp mot Moss. Moss' Lars Øvrebø satte inn vinnermålet for Kamma.

1.divisjon
Foto: NRK

Dagens kamp på briskeby ble en jevn match mellom Moss og hjemmelaget Ham Kam. Det avgjørende målet som gav Ham Kam 3 poeng, kom av Moss-spiller Lars Øverbø. Han så ikke på kampen som noe nederlag for Moss, men er fullt klar over at han blir stilt som syndebukk.

Litt syndebukk


– Vi gjorde en bra bortematch, å spille borte mot Ham Kam er ikke lett. Vi tok over kampen i slutten av første omgang, og kunne lett ha fått mål. Men så får vi det skittmålet imot, som jeg setter inn, og det tar litt piffen fra oss.

Øvrebø forklarer at han sto litt for langt inne i feltet, og skulle få ballen ut, men tar den på feil bein, og dermed var en uønsket scoring et faktum.
– Man blir alltid litt syndebukk ved selvmål, sier han. og legger til at han alt i alt mener Moss hadde fortjent hvertfall 1 poeng fra dagens kamp.

Fornøyd med Skogheim

Roman Kienast
Foto: Cecilie Lund

Roman Kienast ble kåret til kampens beste spiller, og var selv fornøyd med seg selv og laget.
– Vi arbeidet hardt som et lag, men måtte løpe mye etter ballen og ble slitne. Men jeg jobbet selv hardt og er fornøyd med dagens kamp, sier han.


Kienast mener tålmodighet og det å tenke positivt hjalp dem med å holde koken oppe gjennom hele kampen. Han legger heller ikke skjul på at han er fornøyd med nytreneren Vegard Skogheim.
– Han får frem det morsomme ved fotballen og får oss til å nyte kampene. Skogheim bringer mye glede inn i laget.

– Fortjente å vinne

Vegard Skogheim selv mente at seieren var fortjent, for et hardtarbeidende Ham Kam.
– Vi hadde ikke fått noe poeng om vi ikke hadde jobba, og det gjorde alle. En kjempejobb.

Skogheim roser også Kienast som jobbet hardt og skapte mye for Ham Kam. Han forteller videre at han får ikke gjort noe med tabellen, slik den er, men han vil heller fokusere på hver enkelt kamp.
– Vi møtte et bedre lag enn sist, men denne kampen vant vi på jobbing.

Her kan du lese referat fra kampen, minutt for minutt .