NRK Meny
Normal

Stort beslag hos barnehageansatt

Politiet har beslaglagt mobiltelefon, flere PC-er og kameraer hos en barnehageansatt fra Hedmarken som er siktet for å være i besittelse av overgrepsbilder av barn.

Politiet brukte helga til å få en grov oversikt over det beslaglagte materialet.

– Vi har ikke funnet ulvolige bilder eller filmer som mannen har tatt selv. Slik det ser ut nå, har mannen bare lastet ned ting fra internett.

Det sier politiadvokat Liv Hilde Nytrøen ved Hedmark politidistrikt. Men beslaget er omfattende og politiet skal nå gå nøyere gjennom det.

Fengslet og suspendert

Mannen, som er ansatt i en barnehage på Hedmarken, ble anmeldt forrige onsdag og pågrepet på jobb i barnehagen samme dag.

Deretter ble kommunen som arbeidsgiver, de øvrige ansatte i barnehagen og foreldre til barn i barnehagen informert om saken.

Mannen er siktet for besittelse av overgrepsbilder av barn. Han er varetektsfengslet i to uker og er suspendert fra jobben.

Les saken her:

Nye avhør

Ifølge Nytrøen har mannen jobbet i barnehagen en god stund, men hun vil ikke kommentere hva slags stilling han har hatt, eller bakgrunnen for anmeldelsen.

– Vi skal nå gå nøyere gjennom det omfattende beslaget, og foreta nye avhør.

Mannen er ukjent for politiet fra før og er ikke tidligere straffedømt.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • To turistar redda ut av Rondane

  Ei snøskuterpatrulje frå Norges Røde Kors Hjelpekorps har henta ut to menn frå fjellet som hadde problem med å ta seg ned att på eigehand. Aksjonen starta rundt klokka 18.40 i ettermiddag, og båe skal vera i god form. Mennene vart henta ut frå Eldabu aust for Rondablikk.

 • Gangnes vil tilbake

  Skadeforfulgte Kenneth Gangnes trosser de medisinske rådene, og har bestemt seg for å gjøre et siste comeback i hoppbakken. Det melder NTB. Det er fjerde gang hopperen fra Kolbukameratene kjemper seg tilbake fra korsbåndsskade. Operasjonen i november var vellykket, og totningen ser for seg å være tilbake på ski til høsten.

  Nyoperert Kenneth Gangnes hjemme på Lillehammer
  Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK
 • Kjørte inn i bom ved tunnel

  Flere biler kjørte inn i en bom som gikk ned ved Teigkamptunnelen i Nord- Fron i kveld. Bommen gikk ned etter at en trailer fikk problemer inne i tunnelen. I følge politiet har traileren kommet opp i taket. Vegen er fortsatt stengt og trafikken omdirigeres.