NRK Meny

Stopp mobbingen til Skjåk

Organisasjonen Stopp Mobbingen har i dag møte med Skjåk kommune om det påståtte dårlige psykososiale miljøet ved Nordberg barneskole. – Denne saken er svært spesiell. Det har vært mye uro og voldsepisoder, og foreldrene føler seg utestengt når de tar opp problemer, sier leder i organisasjonen, Tore Sveum. Ordfører Rolv Kristen Øygard vil ikke kommentere.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Sauebønder misfornøyde med sommel

  Bøndene er misfornøyde med at det ennå ikke er avklart hva de får i erstatning etter at en ulv drepte eller skadet 300 sauer i sommer. Kjetil Ulset i Gran beitelag sier at flere vurderer å slutte som sauebønder, hvis dette ikke snart blir avklart.

  Kjetil Ulset i Gran sauebeitelag
  Foto: NRK
 • Litauere kjøper hotell i Sør-Fron

  Det tidligere helsehotellet Pyntaberget i Sør-Fron er solgt til et litauisk selskap for 2,8 milllioner kroner, melder Gudbrandsdølen Dagningen. De nye eierne driver et stort reisebyrå i Litauen, og formidler fra før av mange turister til Norge.

 • En bil av veien

  En bil har kjørt av veien på fylkesvei 250 mellom Vingrom og Vingromsåsen. Utforkjørselen skjedde om lag 8 kilometer fra Vingrom. En mann var i bilen, men han skal være ute av kjøretøyet.