NRK Meny
Normal

Stakk av etter ulykke

En mann fra Åsnes har tilstått å ha stukket fra stedet, etter å ha kjørt på en annen bil i Flisa sentrum søndag kveld.

 

Mannen kom over i motsatt kjørebane og traff en møtende bil. I bilen satt en familie fra Tistedal, men de kom alle sammen fra det i god behold.

Bilen fikk en del matrielle skader. Politiet fikk raskt en god beskrivelse av bilen som stakk av og sporet opp mannen i dag.

Mannen hadde ikke førerkort, og kan vente seg et oppgjør med politiet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Treningspause for Johaug

  Therese Johaug har tatt en lang pause i treningen ettersom hun fikk skjerpet dopingstraffen med tre måneder og må stå over hele sesongen. Hun sier til VG at hun må jobbe for å finne seg sjøl igjen. Hun er fast bestemt på å komme tilbake neste vinter.

  Therese Johaug
  Foto: Håvard G. Hagen / NRK
 • Menighetsråd kan miste makt

  Regjeringen har sendt på høring et forslag til ny kirkelov. 1200 menighetsråd og kirkelige fellesråd landet rundt kan miste lokal makt og pengestøtte. All kirkelig aktivitet kan også bli styrt fra Kirkemøtet og kirkens sentralforvaltning i Oslo.

 • Dømt for å ha tent på hus

  To menn i 20-åra er dømt for å ha tent på en bolig på Jevnaker i mai 2014. Det skriver Hadeland. Huset var tomt og ble brukt som en avlastningsbolig for barn. Ifølge avisa slipper de to å sone i fengsel på grunn av tungtveiende personlige forhold.