NRK Meny

Rungende NEI i Ringsaker

Ringsaker formannskap sier et rungende nei til en storkommune på Hedmarken. Mot Ringsaklistas ene stemme har formannskapet vedtatt å si nei til kommunesammenslåing, skriver Hamar Arbeiderblad. Formannskapet er også enig at det er uaktuelt med grensejusteringer. - Skal en reform gjennomføres, må det være et behov for reformen. Det er det ikke, sier ordfører Anita Ihle Steen (Ap).

Anita Ihle Steen
Foto: Helle Therese Kongsrud / NRK

Flere saker fra Hedmark og Oppland

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Bil av vegen i Aust-Torpa

    Politiet fikk melding om en bil som hadde kjørt av vegen i Aust-Torpa i Nordre Land i natt. Det var ingen ved bilen da politiet kom til stedet. Senere anholdt politiet en person mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Han anmeldes og førerkortet ble beslaglagt.

  • Håndgemeng på bensinstasjon

    En mann og en kvinne havnet i håndgemeng på en bensinstasjon i Hamar i natt. Politiet måtte komme til stedet og mannen ble bortvist fra sentrum.

  • Mann gikk seg bort i sentrum

    En overstadig beruset mann gikk seg vill i Lillehammer i sentrum i natt. Han tok seg inn i en bygning for å holde varmen, men fant ikke veien ut. Mannen måtte ringe etter hjelp. Politiet fikk lokalisert mannen og fikk han i riktig retning.