NRK Meny
Normal

Viktig rallymøte i Paris

Rally Norway skal møte det internasjonale bilsportforbundet, FIA, i Paris neste uke. - Et viktig møte i kampen om en VM-runde, sier Even Wiger.

 

 

Rally Norway

- Vi som er kandidater til en rallyrunde har mulighet til å møte på forbundets treff i Paris, sier Wiger i Rally Norway.

Han mener det blir kjempeviktig nå rett etter at prøverunden er friskt i minne.

 Mye skryt

Rally Norway har fått mye skryt etter gjennomføringen av prøverunden  forrige helg. Arrangementet gikk knirkefritt, og ikke minst bilfabrikantene var svært fornøyd med opplegget.

På møtet i Paris vil Wiger og Rally Norway gjøre hva de kan for å dra den positive holdningen fra prøverudnen videre i forbundet.

- Kort sagt er det viktig å være der makta sitter, sier Wiger. 

 Det er i juni i år det blir klart  om Norge skal få arrangere VM-runde i rally neste år.

 

 

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Reiselivspris til Trysil

    Destinasjon Trysil og Trysil Bike Arena har vunnet reiselivsprisen for 2017. Destinasjonen får prisen for sykkelsatsingen i Trysilfjellet som er bygd opp over tre år. Juryen skrev blant annet i sin begrunnelse at anlegget er unikt i Skandinavia og gir en tilrettelagt opplevelse for hele familien.

  • Ingen omkamp om bompenger

    Løten Frp fikk ikke med seg de andre partiene i kommunestyret i Løten i går kveld da de ville ha en omkamp om bompenger på riksveg 3/25. Samferdeslsministeren har uttalt at det er opp til politikerne lokalt om de vil redusere eller fjerne taksten etter at bevilgningene er økt. Flertallet i kommunestyret står på Stortingets vedtak om bompenger også på sidevegene.

  • Rekordmange fullfører i Hedmark

    85 prosent av elevene fullførte videregående opplæring i Hedmark i forrige skoleår. Dette er det høyeste tallet som noensinne er målt for den videregående skolen i Hedmark. Det melder HA. Hedmark er nå blitt et foregangsfylke innen utdanning, sier professor Thomas Nordahl ved Høgskolen i Innlandet.