Nytt Storhamar-tap

Storhamar tapte 4-5 for Vålerenga i den andre semifinalekampen i ishockey.

Storhamar

Det ble en tett kamp i Hamar OL-amfi.

Vålerenga tok ledelsen etter 18 sekunder, og Storhamar var lenge tafatte på hjemmebane.

- Storhamar virker nervøse og skaper lite, sier NRKs reporter Ola Bjørlo Strande, som følger kampen i Hamar OL-amfi.

Tommy Marthinsen gav bortelaget kanonstarten, før Vegar Barlie økte til 2-0 ti miutter senere.

Storhamar svarte

Men hjemmelaget kom seg etter sjokkåpningen.

Storhamar reduserte først ved Lars Løkken Østli, før Tom Erik Olsen sørget balanse i regnskapet 14 minutter ut i 2. periode.

Men like etter reduseringen, fikk Storhamar to spillere utvist. Vålerenga benyttet overtallsspillet og gikk opp til 3-2.

Få sekunder før 2. periode er ferdig, øker bortelaget ledelsen til 4-2.

Reduserte igjen

Midt i 3.periode reduserer Hans G. Stubrud til 4-3, før hjemmelaget nok en gang utligner. 4-4.

Men like før slutt gikk Vålerenga igjen opp iledelse. Denne gangen klarte ikke Storhamar å svare, og gikk derfor på sitt andre tap på to kamper.

Oppgjøret er den andre semifinalekampen i sluttspillet. I den første semifinale-kampen tapte Storhamar 3-5. Det spilles best av sju kamper.