NRK Meny
Normal

Kvinne (36) savnet siden fredag

Politiet i Ringsaker leter etter en kvinne som har forsvunnet fra hjemmet sitt i Brumunddal.

Laster kart, vennligst vent...

FORSVUNNET: Det har blitt lett etter kvinnen i nærområdet hennes, uten resultat.

Kvinnen skal ha forsvunnet natt til 29.12. fra hjemmet sitt, og ble formelt meldt savnet til politiet 31.12 av ektefellen sin.

– Vi satte i gang med leteaksjon på nyttårsaften, straks vi fikk melding om at hun var savnet. Frivillig mannskap deltok, og vi lette med redningshunder og politihunder, sier lensmann i Ringsaker, Terje Krogstad.

Han forklarer at de har drevet etterforskning underveis, og at de har funnet registrert aktivitet på kvinnens mobiltelefon klokken 05.50 fredag morgen. Siden da har det verken kommet tips eller annen informasjon om den savnede kvinnen.

– Vi er opptatt av å få vite det dersom folk har sett henne, sier Krogstad.

Han forklarer at kvinnen er slank, har langt mørkt hår, og er ikledd svart boblejakke med et isbjørnsymbol på venstre skulder. Trolig har kvinnen på seg blå sko.

– Mistenker dere at det kan ha skjedd noe kriminelt?

– Vi holder alle muligheter åpne. Vi vet ikke hva som har skjedd med henne, og har heller ikke fått noen tips i saken. Vi håper hun kommer til rette i god behold. Men vi kan ikke utelukke at hun har forsvunnet til skogs eller andre steder, forklarer Krogstad.

Han legger til at de ikke har noen opplysninger som tyder på at det har skjedd noe straffbart.

Han forteller at politiet arbeider videre med saken, både med teknisk og taktisk etterforskning.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Ingen skadet trafikkulykke Valdres

    Ingen kom til skade da tre kjøretøy var involvert i et trafikkuhell på E16 i Nord- Aurdal i ettermiddag. Vegen er nå ryddet og åpen for trafikk.

  • Fv 215 Brenna åpen igjen

    Fylkesveg 215 ved Brenna er åpen igjen etter en trafikkulykke. 8 personer i tre biler var involvert i ulykken. Disse er nå tatt hånd om av helsepersonell.

  • Drapssiktet fortsatt hos helsevesenet

    Kvinnen som er siktet for drapsforsøk i Kongsvinger er fortsatt hos helsevesenet, skriver Glåmdalen. Det er to uker siden en Kongsvinger-kvinne uten forvarsel ble lagt i bakken og påført flere knivstikk på overkroppen. Politiet venter svar på prøver.