NRK Meny
Normal

Jenter falt ut av hestevogn

To 17 år gamle jenter ble skadet da de kjørte hest og vogn på Lena i ettermiddag. Hesten løp ut og jentene falt ut av vogna.

Laster kart, vennligst vent...

To 17 år gamle jenter ble skadet da de kjørte hest og vogn og falt ut av vogna.

Ulykken skjedde i nærheten av Kolbuvegen på Lena på Toten klokka 14.30 i ettermiddag.

– De to 17 år gamle jentene falt ut av vogna da hesten løp ut, forteller operasjonsleder Per Solberg hos politiet i Innlandet.

Begge jentene ble lettere skadet.

– Den ene ble sparket i armen og ellers er de noe forslått. Men det skal ikke være alvorlig, sier operasjonsleder Solberg.

To ambulanser ble sendt til stedet og det var en stund uklart hva slags skader jentene hadde fått da de falt ut. Begge er nå tatt hånd om av helsepersonell.

Hesten løp løst rundt i området, men i 15.30-tiden kunne politiet melde at det var kontroll på hesten.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Dømt for å ha tent på hus

  To menn i 20-åra er dømt for å ha tent på en bolig på Jevnaker i mai 2014. Det skriver Hadeland. Huset var tomt og ble brukt som en avlastningsbolig for barn. Ifølge avisa slipper de to å sone i fengsel på grunn av tungtveiende personlige forhold.

 • Dyr ulvesommer

  Kostnadene etter sommerens ulveangrep på sau på Hadeland , Toten og Hurdal er på nær 3,5 millioner kroner. Fylkesmannen i Oppland har sendt Klima- og miljøverndepartementet oversikt. Rundt 300 sauer er påvist tatt av ulv i disse områdene i sommer.

  Sauekadaver etter ulveangrep i Gran
  Foto: Privat
 • Bønder satser på fiskeoppdrett

  Fylkesrådet i Hedmark har godkjent det første anlegget for landbasert oppdrett av røye. 20 bønder fra nord i Østerdalen til Våler i sør vil satse på oppdrettsfisk. På sikt håper initiativtakerne at fiskeoppdrett skal bli like stort som skogbruk.