NRK Meny
Normal

Jenter falt ut av hestevogn

To 17 år gamle jenter ble skadet da de kjørte hest og vogn på Lena i ettermiddag. Hesten løp ut og jentene falt ut av vogna.

Laster kart, vennligst vent...

To 17 år gamle jenter ble skadet da de kjørte hest og vogn og falt ut av vogna.

Ulykken skjedde i nærheten av Kolbuvegen på Lena på Toten klokka 14.30 i ettermiddag.

– De to 17 år gamle jentene falt ut av vogna da hesten løp ut, forteller operasjonsleder Per Solberg hos politiet i Innlandet.

Begge jentene ble lettere skadet.

– Den ene ble sparket i armen og ellers er de noe forslått. Men det skal ikke være alvorlig, sier operasjonsleder Solberg.

To ambulanser ble sendt til stedet og det var en stund uklart hva slags skader jentene hadde fått da de falt ut. Begge er nå tatt hånd om av helsepersonell.

Hesten løp løst rundt i området, men i 15.30-tiden kunne politiet melde at det var kontroll på hesten.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Bompengesvikt på nye E6

    Trafikken i bomstasjonene på nye E6 i Gudbrandsdalen er lavere enn forventet, skriver GD.I snitt passerer 4 500 kjøretøy i døgnet bomstasjonene mellom Frya og Sjoa. Beregninger lå fra 5 300 til 6 400 kjøretøy. Det betyr milliontap for bompengeselskapet.

  • Bil i grøfta i Redalen

    En bilfører slapp unna uten alvorlige skader, i en utforkjøring på riksveg 4 i Redalen ved firetida i morges. Ifølge politiet skal han ha svingt unna en rev. Føreren ble tatt hånd om av helsepersonell.

  • Tok fyr i ei seng

    En person fikk lettere brannskader på fingre, etter at det tok fyr i ei seng i et hus i Åsmarka i Ringsaker ved 4-tida i morges. Ifølge politiet er årsaken mest sannsynlig et varmeteppe. Brannen ble slukket av folk i huset.