NRK Meny
Normal

Jenter falt ut av hestevogn

To 17 år gamle jenter ble skadet da de kjørte hest og vogn på Lena i ettermiddag. Hesten løp ut og jentene falt ut av vogna.

Laster kart, vennligst vent...

To 17 år gamle jenter ble skadet da de kjørte hest og vogn og falt ut av vogna.

Ulykken skjedde i nærheten av Kolbuvegen på Lena på Toten klokka 14.30 i ettermiddag.

– De to 17 år gamle jentene falt ut av vogna da hesten løp ut, forteller operasjonsleder Per Solberg hos politiet i Innlandet.

Begge jentene ble lettere skadet.

– Den ene ble sparket i armen og ellers er de noe forslått. Men det skal ikke være alvorlig, sier operasjonsleder Solberg.

To ambulanser ble sendt til stedet og det var en stund uklart hva slags skader jentene hadde fått da de falt ut. Begge er nå tatt hånd om av helsepersonell.

Hesten løp løst rundt i området, men i 15.30-tiden kunne politiet melde at det var kontroll på hesten.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Mulig streik kan ramme Gjøvikbanen

  En streik i Bane NOR kan ramme Gjøvikbanen, skriver OA. Mandag er det mekling mellom Spekter og LO Stat/YS hos Riksmekleren. Blir ikke partene blir enige innen midnatt natt til 27. februar, kan ansatte i Bane NOR bli tatt ut i streik.

 • Lillehammer tapte mot Sparta

  Lillehammer ishockey tapte 3–4 etter spilleforlengelse borte mot Sparta, i ettermiddagens kamp i sluttspillet. I sluttspillet gjelder det å være best av sju kamper. Tirsdag til uka venter oppgjør mot Storhamar på hjemmebane.

 • Veiby til topps i Numedalsrally

  Kongsvinger-kjøreren Ole Christian Veiby var den store forhåndsfavoritten i NM-løpet i Numedalsrally og gikk til topps.Han vant fem av åtte fartsetapper og hadde over 40 sekunders margin ned til Marius Aasen på andreplass.

  SEIERSMARKERING: Ole Christian Veiby vant Numedalsrally
  Foto: Simen N. Hagen