NRK Meny
Normal

Jente (12) livstruende skadd i alpinulykke

SJUSJØEN (NRK): Ei ung jente er livstruende skadd etter en ulykke i alpinsenteret på Sjusjøen. Jenta har trolig kjørt inn i et tre.

Skiulykke Sjusjøen

SJUSJØEN: Politi og Røde Kors på Sjusjøen etter at ei ung jente ble funnet skadet ved et tre i alpinbakken. Jenta ble fløyet med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus i Oslo.

Foto: KRISTIAN VARDSVEEN STORØDEGÅRD / NRK

Politiet fikk melding om skiulykken rett etter klokka tolv tirsdag, men har fortsatt ikke full oversikt over hendelsesforløpet.

– Vi foretar fortsatt undersøkelser på stedet, sier operasjonsleder ved Innlandet politidistrikt, Tom Eirik Midthaug.

Livstruende skadet

Jenta ble fløyet med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus i Oslo. Sykehuset betegner tilstanden til 12-åringen som livstruende.

Ifølge Midthaug vet ikke politiet om hun var bevisst eller ikke da hun ble fraktet til Ullevål.

Ulykke Sjusjøen Skisenter

SJUSJØEN: Flere utrykningskjøretøyer ved Sjusjøen Skisenter Natrudstilen etter at ei ung jente kjørte inn i et tre.

Foto: Kristian Vardsveen Storødegård

Ble funnet ved tre

Jenta skal ha kjørt slalåm, og ble funnet ved et tre i utkanten av løypa. Etter redningsaksjonen har politiet drevet med debrifing av de som deltok i aksjonen. Løypa ble stengt en periode etter ulykka.

Ulykke Sjusøen 11.04.17

PÅ ULYKKESSTEDET: Innsatsleder Vegard Bakken i Innlandet politidistrikt.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Mulig streik kan ramme Gjøvikbanen

    En streik i Bane NOR kan ramme Gjøvikbanen, skriver OA. Mandag er det mekling mellom Spekter og LO Stat/YS hos Riksmekleren. Blir ikke partene blir enige innen midnatt natt til 27. februar, kan ansatte i Bane NOR bli tatt ut i streik.

  • Lillehammer sikret bronsemedalje

    Lillehammer sikret seg bronsen i årets hockheyliga etter tap 3-4 for Sparta idag. Storhamar er forlengst seriemestere. I sluttspillet gjelder det å være best av sju kamper. Tirsdag til uka venter oppgjør mot Storhamar på hjemmebane.