NRK Meny

Finale Elverum

 • Elverum mot sluttspillgull

  Det er drøyt fem minutter igjen. Bækkelaget har bedt om timeout. Laget leder med 26-27, men må ha seks mål til å få ekstra omganger.

 • Elverum har full kontroll

  Elverum ser ut til å være på full veg mot sluttspillgull. Laget leder 23-21 etter 17 minutter. Bækkelaget må score ni for å få ekstraomganger.

 • Bækkelaget har uavgjort

  Bækkelaget har åpnet andre omgang best og har nå kommet opp i uavgjort. 19-19 etter 12 minutter og Elverums trener Christian Berge har bedt om timeout.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Rekordvern av skog

  Regjeringen har i dag vernet en rekke skogområder i Hedmark og Oppland. Skogområdene ligger i kommunene Sør-Odal, Stor-Elvdal og Åsnes i Hedmark, og kommunene Sel, Nord-Fron, Gjøvik, Nordre Land, Østre Toten, Etnedal, Nord-Aurdal, Gran og Lunner i Oppland. Totalt ble 49 nye skogområder i ti fylker vernet i dag.

  Gammel granskog i Engerdal
  Foto: OLE MARTIN SPONBERG / NRK
 • Dark Room-dømt

  En 45 år gammel mann fra Hedmarken er i Sør-Østerdal tingrett dømt til fengsel i ti måneder for å ha lastet ned og spredt bilder og filmer med seksuelle overgrep mot barn. Mannen var også tiltalt for å ha forbrudt seg seksuelt mot en 12 år gammel jente i nær familie, men ble frifunnet på dette punktet. Navnet hans dukket opp i materiale i det såkalte Dark Room prosjektet.

 • Grøtsalget til værs

  Salget av grøt går rett til værs her i landet nå før jul. Det viser tallene fra TINE Meieriet Tretten, som kaller seg for Norges grøtfabrikk (bildet). Den 6. desember satte de produksjonsrekord på Tretten. Da produserte de for første gang over 100.000 kg grøt på en dag

  Verdens største grøtskje
  Foto: Olav Håland / TINE AS