NRK Meny
Normal

Festivallivet blomstrer i Valdres

Konkurransen om festivaldeltakerne hardner til. Men i Valdres har de kanskje funnet løsningen for å trekke publikum. Se TV-innslag her.

Konkurransa om festivaldeltakerne hardner til. Aldri har utvalget av arrangement vært større enn nå. Men i Valdres har de kanskje funnet løsningen for å trekke publikum

Festivallivet blomstrer i Valdres

Hva er det med festivallivet i Valdres?

De unge strømmer til Valdres sommersymfoni og Strunkeveko, på Vinjerock og Trollrock blir billettene revet bort, og Jørn Hilme-stemnet har vært arrangert siden 1960.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Valdresflye er stengt

  Fylkesveg 51 Valdresflye er stengt inntil videre på grunn av dårlig vær. Vegen åpnes kanskje i løpet av dagen, skriver politiet på Twitter.

  Valdresflya i Oppland
  Foto: Tormod Ingul / NRK
 • Varmer opp for Sting

  Stjernekampvinneren Adam Douglas skal varme opp for Sting under årets jazzfestival på Kongsberg. Arrangøren melder at det allerede er solgt over 4.000 billetter til konserten 5. juli. Adfam Douglas er bosatt på Harestua

  Adam Douglas i finalen i Stjernekamp
  Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
 • 16. dom for kjøring uten førerkort

  Ei kvinne i 40-åra fra Kongsvinger er for 16. gang dømt for kjøring uten førerkort, skriver Østlendingen. Hun er også dømt for oppbevaring av amfetamin. Kvinna behandles for stoffavhengighet og tingretten mente at betinget dom er passende reaksjon.