NRK Meny
Normal

En person omkom i kollisjon

Føreren av en personbil omkom etter en frontkollisjon med en lastebil fredag ettermiddag. E16/riksveg 4 ved Roa er nå åpnet igjen etter ulykka.

Kollisjon E16/riksveg 4
Foto: Avisa Hadeland

Trafikken stoppet opp på strekningen der riksveg 4 og E16 går sammen, omtrent 500 meter nord for Røstetunnelen i Lunner, etter at en lastebil og en personbil frontkolliderte fredag ettermiddag.

To personer var involvert i ulykka, lastebilsjåføren ble brakt til sykehus med lettere skader, mens føreren av den svenskregistrerte personbilen omkom.

– Lastebilen var på veg sørover og personbilen på veg nordover, da personbilen ifølge vitner skal ha foretatt en forbikjøring og truffet lastebilen i fronten. Føreren av lastebilen har nakkesmerter og føreren av personbilen er bekreftet omkommet. Politiet jobber nå med undersøkelser på stedet sammen med Statens vegvesen, sier operasjonsleder Trond Schjøll i Innlandet politidistrikt.

Vegen var stengt i flere timer, blant annet som følge av at kriminalteknikere fra Gjøvik var på veg for å bistå med undersøkelser.

Laster kart, vennligst vent...