NRK Meny
Normal

Elverum videre i EHF-cupen

Elverum gjorde som i hjemmekampen og slo bosniske Sloga med ti måls margin i lørdagens returkamp i EHF-cupen i håndball.

Taigaen jubler

Elverum overlegne i Europa-cupen. Bildet er fra en tidligere kamp i Terningen Arena.

Foto: Ann-Kristin Mo / NRK

Elverum hadde en solid ledelse etter 34-24 på hjemmebane sist helg. Anført av 12-målsscorer Andre Lindboe var ikke laget snauere i bortekampen og vant 37-27. Det var lenge jevnt, om ikke spennende.

Suverene etter pause

Ved pause ledet Elverum bare med ett mål, men i annen omgang hadde ikke Sloga noe å stille opp. Elverum er dermed klar for hovedrunden, som avvikles med gruppespill.

André Lindboe

André Lindboe scoret 12 målm i returkampen mot Sloga.

Foto: Ann-Kristin Mo / NRK

Søndag skal Haslum forsvare en 11-målsledelse i returkampen mot tyrkiske Besiktas, så det blir ganske sikkert to lag i potten når trekningen foretas i Beograd torsdag. (©NTB)

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Mot kald helg

    Det blir stort sett kuldegrader i Hedmark og Oppland i helga, seier meteorologen. Laurdag blir det truleg skya med enkelte sludd og snøbyer, og det kan også bli tåke i låglandet. Men likevel kan vi vente nokre solgløtt inn i mellom. Søndagen blir det bra vêr ifølgje meteorologen.

  • Elg langs vegane

    Det er mykje elg som går langs vegane i både Hedmark og Oppland i ettermiddag. Vegvesenet ber bilistar vere obs på dyra, og seier det mellom andre stadar er elg ved vegen på Rv 3 i Gjøvik-området, Rv 4 ved Harestua og langs E6 ved Brumunddal.

  • Trafikken går sakte

    PÅ E6 mellom Kolomoen og Harmar er det saktegåande trafikk. Det er stor trafikk gjennom vegarbeidsområdet, og køen heng igjen etter oppryddinga ved Uthus i Stange tidlegare i ettermiddag.