NRK Meny
Normal

Død person funnet i Glomma

Politiet tror de har funnet Kenneth Jensen, som har vært savnet siden mars.

Redningsaksjon i Glomma i Kongsvinger

Det ble søkt etter den savnede personen med alle letemannskaper. Søket var allikevel resultatløst.

Foto: Ann Kristin Mo

En mann er i formiddag funnet død i Glomma ved Svartfossen, Kongsvinger.

Politiet sier i dag at de har grunn til å tro at det er savnede Kenneth Jensen som er funnet. Han har vært savnet siden 25. mars i år. Identiteten er ikke fastslått ennå, men politiet har ingen andre savnede personer i dette området.

– Pårørende til savnede Jensen er orientert om funnet av en død mann, og at vi tror det er Kenneth Jensen, skriver politiet i en pressemelding.

Politiet sier de fikk melding ved 0940-tiden i dag om at en person var blitt observert liggende i Glomma, et lite stykke fra land ved Svartfossen.

Endelig identitet på personen kan først fastslås etter obduksjon.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Storhamar vant etter spennende kamp

  Eliteseriekampen i ishockey mellom Lillehammer og Storhamar endte 2–3 etter en spennende kamp. Det var lenge 2–2 før gjestene Storhamar fikk inn ett mål i et av de siste minuttene av kampen. 10.031 så kampen.

 • Spennende i Håkons Hall

  Det er 2–2 i eliteseriekampen i ishockey mellom Lillehammer og Storhamar i Håkons Hall etter rundt halvspilt kamp. Stemningen er spent og høylytt blant de 10.000 publikummerne.

  Eliteseriekamp mellom Lillehammer og Storhamar i Håkons Hall
  Foto: Karianne Stordal / NRK
 • Publikumsrekord på hockeyfest

  Folk strømmer til for å se lokaloppgjøret mellom Lillehammer og Storhamar i eliteserien i ishockey i kveld. Håkons Hall er for anledningen islagt og 10.000 publikummere skal på kampen når Lillehammer Ishockeyklubb feirer 60 år.

  Folk strømmer til Hockey Classic
  Foto: Karianne Stordal / NRK