NRK Meny
Normal

Brann i enebolig på Raufoss

Brannmannskaper har ikke kontroll over en brann i en enebolig sør for Raufoss nå i kveld.

Video Husbrann Raufoss

Et treetasjers hus brenner sør for Raufoss sentrum

Fire brannbiler er på stedet og innsatsleder i politiet Lars Olav Stepperud sier til NRK at det er et vanskelig slukningsarbeid på grunn av at det har vært mye ombygningsarbeid på huset.

Huset som brenner ligger sør for Raufoss like ved gamle Rv. 4. Denne vegen er nå sperret fordi brannbilene henter vann i elva på andre siden av vegen.

Det bor en barnefamilie i det tre etasjer høye huset, men bare to personer var til stede da brannen startet. De kom seg ut av huset uten dramatikk.

Årsaken til brannen er foreløpig ikke klarlagt, men det har vært voldsomt tordenvær i området i dag.

Da NRK snakket med politiet rundt klokken 22.00 torsdag kveld hadde brannmannskapene fortsatt ikke klart å slukke brannen.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Maren Lundby vant soleklart

    Hopperen Maren Lundby fra Toten utklasset konkurrentene i verdenscupen i Hinterzarten. Hun hoppet 105 meter i første og 102 meter i andre og vant med god margin foran Katharina Althaus. – Jeg var veldig nervøs i dag og det er var godt at jeg fikk til to lange hopp, sa Lundby etter seieren.

  • Ingen topp-lassering for Johansson

    Robert Johansson endte på 15.plass i verdenscupen i hopp i Engelberg. Johann André Forfang ble beste norske på fjerdeplass, mens Richard Freitag vant.