Blir ny VIF-direktør

HamKam-direktør Truls Haakonsen forlater nye Briskeby og blir Vålerenga-direktør.

Vålerengadirektør Truls Haakonsen.
Foto: Olsen, Geir / VG

HamKams hjemmeside skriver at Haakonsen har gitt styret i HamKam beskjed om at han ønsker å fratre sin stilling som klubbdirektør i HamKam.

Nå blir han sportsdirektør i Vålerenga, en stilling han også var høyaktuell til da HamKam rykket ned i 1. divisjon for to år siden. Den gangen gikk HamKams viktigste sponsorer inn med samme økonomiske bidrag etter nedrykket på betingelse av at Haakonsen ble.

Men nå er det slutt mellom HamKam og Haakonsen.

Overraskende

– Beslutningen er endelig, og kom svært overraskende på oss. Vi beklager dette sterkt, men kan ikke gjøre annet enn å ta den til etterretning. Vi vil gjøre hva vi kan for å sikre den administrative kontinuiteten i HamKam, sier styreleder Erik Stensrud til hjemmesida.

Har gått lei

- Det har vært en tung og vanskelig beslutning å ta, men riktig for meg. Jeg har dessverre ikke lenger den motivasjonen, energien og gløden som er nødvendig for å bidra til å løfte klubben videre. Etter 11 år i klubben trenger jeg nye utfordringer. Jeg er sikker på at det kan være positivt for HamKam at nye krefter overtar, sier Haakonsen.

Briskeby gressbane.

Truls Haakonsen forlater Briskeby gressbane etter 11 år i HamKam.

Foto: Knut Sveen / NRK

Sentral

Styreleder Erik Stensrud mener at Truls Haakonsen har vært sentral i klubbens vekst og utvikling de senere årene.

-Truls Haakonsen satt i styret i HamKam perioden 1997-1999. Han ble ansatt i HamKam som sportssjef i oktober 1999, og har siden 1. juni 2002 vært daglig leder/klubbdirektør i HamKam.

Haakonsen vil fungere i stillingen som klubbdirektør ut februar 2009.