80-åring funnet i god behold

Etter en leteaksjon som varte i en og en halv time, ble mannen funnet. Mannen ble meldt savnet da han ikke kom tilbake til hytta han bor på.

Det melder Østlendingen. Mannen ble funnet øst for Korsberghytta, skriver avisen.

– Mannen hadde vært borte i noen timer og det var turfølget hans som meldte ham savnet, fortalte operasjonsleder hos politiet i Hedmark, Bjørn Lagmannsveen.

Mannen, som er i 80-åra skal være i god fysisk form. Han gikk ut på tur sammen med en annen person, men de skilte lag etterhvert, og mannen kom ikke tilbake til hytta.

Ba om helikopterbistand

– Både politi og frivillige letemannskaper dro inn i området. Vi har også bedt om bistand fra helikopter, sa operasjonsleder Lagmannsveen.

Mannen var savnet i området vest/nord for Korsberghytta i Alvdal Vestfjell.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Gikk imot Jernbaneverket

    Formannskapet i Hamar stemte mot Jernbaneverkets innstilling om å legge ny jernbane i strandsonen. Med tre stemmers overvekt gikk de i stedet for øst-traseen (som innebærer at togstasjonen flyttes til Vikingskipet). Saken skal nå opp i kommunestyret.

    Vi er på formannskapsmøtet. Ser politikere. Avstemningen 7-4. Bilder fra Vikingsskipet med aksjonist Jan Larsen. Bilder fra jernbanestasjonen. Bilder av åttemetersplanet og Hamarbukta med tog.