NRK Meny
Normal

80-åring funnet i god behold

Etter en leteaksjon som varte i en og en halv time, ble mannen funnet. Mannen ble meldt savnet da han ikke kom tilbake til hytta han bor på.

Det melder Østlendingen. Mannen ble funnet øst for Korsberghytta, skriver avisen.

– Mannen hadde vært borte i noen timer og det var turfølget hans som meldte ham savnet, fortalte operasjonsleder hos politiet i Hedmark, Bjørn Lagmannsveen.

Mannen, som er i 80-åra skal være i god fysisk form. Han gikk ut på tur sammen med en annen person, men de skilte lag etterhvert, og mannen kom ikke tilbake til hytta.

Ba om helikopterbistand

– Både politi og frivillige letemannskaper dro inn i området. Vi har også bedt om bistand fra helikopter, sa operasjonsleder Lagmannsveen.

Mannen var savnet i området vest/nord for Korsberghytta i Alvdal Vestfjell.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Ung mann kjørte uten førerkort

    Politiet i Innlandet stoppet lørdag kveld en ung mann i Lillehammer, som kjørte bil uten å ha gyldig førerkort. Forholdet blir anmeldt.

  • Øyertunellen stengt

    E6 skal være stengt i Øyertunellen i retning Lillehammer, melder vegtrafikksentralen øst på Twitter lørdag kveld. Årsaken skal være at det ligger gjenstander i vegbanen.

  • Kjørte i tunnelvegg

    En mann i 50-åra kjørte lørdag kveld inn i en tunnelvegg langs riksvei 25 på Strynefjellet. Mannen blir nå anmeldt etter at politiet oppdaget at han kjørte med promille. Føreren kom uskadd fra hendelsen, skriver politiet i Innlandet på Twitter.