NRK Meny
Normal

3 busser av veien i Valdres

Store redningsmannskaper ble sendt ut etter at to busser kjørte av veien i Valdres fredag ettermiddag.

 

 

Busser av veien i Valdres 2
Foto: Jan Erik Helleren / NRK

Det dreier seg om to forskjellige utforkjøringer. Ingen skal være skadet ved disse utforkjøringene.

 

 

 

Busser av veien i Valdres 3
Foto: Jan Erik Helleren / NRK

Busser av veien i Valdres

Den første bussen har kjørt ut i Begnadalen, mens den andre forsvant utenfor veien ved Bjørgo. Ulykkene har skjedd på to mils avstand. I følge Vestoppland politidistrikt er det ingen alvorlige personskader i noen av bussulykkene. Politiet ble varslet om den første ulykken i Bjørgo kl. 14.10.

Enda en buss av veien

Etter de to bussulykkene tidligere i ettermiddag, har enda en buss kjørt av vegen på riksveg 51 i Tisleidalen. Der blir det nå arbeidet med å få bussen på vegen igjen.

Bilkollisjon på Hadeland

På riksvei 4 ved Roa på Hadeland har fire biler vært involvert i en kollisjon. De første meldingene herfra var at to biler hadde frontkollidert. Fem mennesker skal være rapportert skadet, men ingen av dem alvorlig.

Svært glatte veier

Det kommer rapporter om svært glatte veier og  tildels vanskelig kjøreforhold over store deler av Østlandsområdet. Mye snø gjør situasjonen ektsra krevende mange steder. 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Vil ha ski-NM til Lillehammer

  Lillehammer Skiklub har meldt seg på i kampen om
  å få arrangere del 1 av NM i langrenn i 2020. Også Konnerud IL i Drammen vil ha arrangementet. Avgjørelsen faller i januar.

 • Alle hadde skrapt ruta

  Politiet i Elverum hadde i dag tidlig kontroll av om folk kjørte med isfrie ruter. Resultatet var oppløftende for alle de 59 som ble stoppet hadde brukt iskrapa godt.

 • Ny fysisk trener i KIL

  Kongsvinger har ansatt italienske Lidio Melis som ny fysisk trener i klubben. Han vil også få ansvar for utviklingsavdelingen i klubben og for ernæring. Det melder Glåmdalen.