Hopp til innhold
Drømmetreff for Kristian Skurve Håland

«Ny» Håland med hat trick og drømmescoring i Bryne-debut

Bryne FK har fått seg en «ny» lovende Håland. I torsdagens cupkamp briljerte 16-år gamle Kristian Skurve Håland i debuten sin.

Hans-Øyvind Sagen viser Erling Braut Håland-turistene rundt på Bryne

Kath frå England reiste på guida tur til Bryne for å sjå kor Erling Braut Haaland kjem frå

40 turistar booka seg inn på den aller første «Bryne FK Stadium Tour». Gatekunst, «dryleveggen» og raud julebrus var nokre av høgdepunkta.

Marvin og CL-pokalen

Gullfeber i Bryne: Manchester City-trofeene kom til Haalands hjemby

Erling Braut Haaland scoret 52 mål på 53 kamper for laget i fjor. Da skulle det bare mangle at også jærbuene fikk ta del i feiringen.

Knut Borgund og Andreas Vollsund

Venter 3000 jærbuer til Haaland-fest

Ordføreren håper på støy-rekord når 3000 jærbuer samles til Mesterliga-fest på Bryne. De skal heie fram sin store sønn: Erling Braut Haaland.

Haaland-statue

Se video: Her blir Haaland-statuen «stjålet»

Da skulpturen av Erling Braut Haaland, som stod på et tak på Bryne forsvant, var et team fra NRK til stede. – Vi vet ikke hvor den er, sier de.

Inger Åse Høyland Braut

Mormor og de fire fotballproffene

Når Inger Åse Høyland Braut drar frem lommeboka og viser frem bilder av barnebarna, er hele fire av dem fotballproffer.

Erling Braut Haaland, Haaland-veggen på Bryne

Slik vil Bryne FK bruka Haaland-millionane

Overgangen til Erling Braut Haaland betyr eit økonomisk løft for moder­klubben. Her er dei første planane for korleis pengane skal brukast.

Byste av Erling Braut Haaland i tre står på ein høg stamme. Han har open munn og håret bak. Treet sprekk litt opp, ettersom det har tørka. I forgrunnen ser ein den store statuen kunstnaren jobbar på. Den har eit relativt blankt fjes enno.

Haaland får ein eigen statue på Jæren

Ingen veit kva farge Erling Braut Haaland vil ha på drakta neste sesong, men at han er ei stjerne for folk på Jæren er det ingen tvil om.

Bryne Fotball

Skulle spele eliteseriefotball neste år – kan ende i 3. divisjon

BRYNE (NRK): Det gamle storlaget Bryne FK laga i 2016 ein femårsplan der hovudmålet var å spele i Eliteserien i 2020. No ser «Jærens superlag» nedrykksspøkelset i kvitauge – til nivå fire i norsk fotball.