NRK P1 Oslofjord fortsetter

Med Howard som kaptein på skuta fortsetter NRK P1 Oslofjord å spre god musikk.

Howard er programleder for NRK P1 Oslofjord og å høre når Østlandssendingen og Nitimen ikke er på lufta.

P1-sjef Tommy Hansen er sjef NRK P1 Oslofjord og var stolt over å presentere en lett og fin sommerradio da kanalen gikk på lufta mandag 13. juni 2005 fylt av saltvann, parasoller og jordbær.

Fra mPetre til NRK P1 Oslofjord: Howard skal lede NRKs nye DAB-kanal. (Foto: NRK)

- Vi tror at dette blir et flott tilbud på DAB. NRK P1 Oslofjord vil by på både morgen-, formiddags- og ettermiddagssendingene til Østlandssendingen. NRK Østfold og NRK Østafjells vil bidra med innslag og reportasjer.

- Her kommer Reiseradioen og innimellom alt dette fletter Howard det hele sammen til en knakende god sommerradio. NRK P1 Oslofjord blir en fin sommergave og et flott radiotilbud til DAB-lytterne rundt Oslofjorden, sa Tommy Hansen.

Ringen sluttet

For Howard blir å lede NRK P1 Oslofjord på en måte tilbake til start. Han begynte sin radiokarriere som tenåring i en nærradio som faktisk het Radio Oslofjord. Senere har han vært en frontfigur i NRK P3 og de siste årene for ungdomskanalen NRK mPetre. Så når han nå tar på seg kapteinsuniformen for NRK P1 Oslofjord er ringen på mange måter sluttet.

Også som nettradio

Har du ikke anskaffet deg DAB-radio kan du høre NRK P1 Oslofjord også som nettradio. Da er du heller ikke avhengig av å bo eller oppholde deg i Østlandsområdet for å høre kanalen.

Folk rundt Oslofjorden kan i sommer høre på NRKs nye DAB-radio NRK P1 Oslofjord. (Foto: NRK)

Lyd og video

Lenker