NRK Meny
Normal

Lotto-Hilde og Are og Odin hånd i hånd

Lotto-Hilde, Are og Odin, HC Andersen, Synnøve Svabø, Ragnhild Silkebækken, Alex Rosèn, Geir Schau og mange flere. Du hører dem alle som programledere i årets Reiseradio. Synnøve Svabø og HC Andersen lar startskuddet gå for den første av 72 sendinger i NRK P1 lørdag 9. juni.

Are og Odin - programledere i Reiseradioen 2007
Foto: Nadia Frantsen

Lotto-Hilde og Are og Odin er blant de som er kjempeglade for å ha fått sommerjobb i selveste Reiseradioen. - Dette er drømmejobben. Reiseradioen er jo en institusjon og Norges deiligste radioprogram. Så jeg ser det som en stor ære å få lov til å jobbe som programleder. Å få være programleder i Reiseradioen må være verdens beste sommerjobb, sier Hilde Wøhni Joakimsen

Mor og bygda strutter av stolthet

Are og Odin er også svært fornøyde med at radiocomebacket kommer i Reiseradioen. Nøyaktig 1 1/2 år siden de sa takk for seg i P3. Ikke minst Odin selv og kanskje enda mer hans mor og hele hjembygda strutter av glede over at Odin får være programleder i selveste NRK P1.

- Verken min mor eller bygda har vært helt fortrolige med disse P3-greiene. Det er P1 som er Radioen med stor R - og derfor strutter både min mor og hele bygda av stolthet nå når jeg får slippe til i Reiseradioen, sier Odin.

Comeback for HC Andersen

Radiocomeback har også HC Andersen - også han en kjent stemme for P3-lytterne for noen år tilbake. P3-bakgrunn har også Ragnhild Silkebækken som blir å høre sammen med Alex Rosèn.

Dermed vil Reiseradioen prege NRK P1 både med badetemperaturer, savnede undulater i hele sommer. Et stort reporterkorps lover å besøke alle landets fylker og lage et utall innslag og reportasjer før Reiseradio-gjengen pakker ned og Nitimen er på plass igjen mellom klokka ni og elleve i NRK P1 igjen den 20. august.

Programledere Reiseradioen sommeren 2007

HC Andersen, Hanne Hoftun, Ragnhild Silkebækken, Alex Rosen, Hilde Wøhni Joakimsen, Geir Schau og Karin Wetlesen. Du hører dem alle i Reiseradioen i sommer.

Foto: Christian Nilsen / NRK