John Hiatt på P1-scenen

Notodden Bluesfestival vil prege P1-scenen framover. Det blir både høydepunkter fra i fjor og tre direktesendinger fra årets festival.

John Hiatt

Den amerikanske bluesartisten John Hiatt er et av de store navnene på Notodden i år. Hør John Hiatt direkte fra Notodden Bluesfestival direkte i P1-scenen spesial fredag 1. august.

Foto: Per Ole Hagen / NRK

NRK P1 er sterkt tilstede når Notodden Bluesfestival går av stabelen i månedsskiftet juli/august. P1 vil både gjøre en rekke opptak og by på tre direktesendinger fra festivalen.

Hiatt spiller direkte

Konserten med John Hiatt sendes direkte i P1 og i tillegg vil en rekke andre artister by på smakebiter i direktesendingene. Utover høsten og vinteren vil lytterne av programposten P1-scenen kunne kose seg med konsertopptakene som gjøres på Notodden.

Og som en liten aperetiff til det hele byr P1-scenen fredag 25. juli på muligheten til et gjenhør med høydepunktene fra fjorårets bluesfestival på Notodden.

Kommer på P1-scenen:

Uke 29 Fredag 18/7: Fairport Convention / Delbert McClinton + Southside Johnny & the Asbury Jukes

Uke 30 Fredag 25/7: Høydepunkter fra Notodden Bluesfestival 2007

Uke 31: Torsdag 31/7 8: Notodden Bluesfestival - åpningsshow. Fredag 1/8: Notodden Bluesfestival med John Hiatt. Lørdag 2/8: Notodden Bluesfestival. (Alle dager kl 22.05 - 24.00)

Året rundt gjør NRK P1 opptak på konsertscener og festivaler landet rundt. Hver eneste fredag kan du i P1-scenen høre spennende konsertopptak med de beste artistene ikke bare i Norge, men også internasjonalt.

Ved festivaler landet rundt gjør NRK P1 rekke opptak som senere blir å høre på P1-scenen. Mange opptak gjøres også i Studio 19 på Marienlyst i Oslo som er spesialinnredet for intime konserter. Her er det også plass til publikum og til mange av konsertene legges det ut billetter på NRK.no/musikk.

I tillegg samarbeider NRK både med BBC og nordiske radiostasjoner om utveksling av konsertopptak.

De beste artistene

Alt dette gjør at NRK P1 hver eneste fredag kan by på spennende konsertopptak med de beste artistene ikke bare i Norge, men også internasjonalt.

Fikk du ikke med deg P1-scenen da den gikk direkte ligger P1-scenen som alle andre P1-programmer tre uker i opptak i NRKs nettradio og der kan nytes når det måtte passe - og så mange ganger du bare måtte ønske.

Robert Sætervik setter sammen og presenterer P1-scenen i NRK P1.

Fredager kl 22.05 - 24.00.

Norsk Utflukt

Opptak for P1-scenen i NRKs Studio 19 på Marienlyst med Norsk Utflukt med Lars Saabye Christensen, Kåre Virud, Baard Slagsvold og Tore Wildhauer.

Foto: Jon-Annar Fordal / NRK