Mangler handlekraft!

Politikernes usikkerhet og beslutningsvegring bidrar til finanskrisen! I tillegg har de for dårlig tid. Barne- og familieministeren har ikke tid til å sitte i tidsklemma engang!

anniken

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Mange mener politikernes fomling øker finanskrisens omfang. Kim Haugen fra Rødt Parti avfeier kritikken og hevder at det er viktig at politikere tenker seg om og vurderer alle sider av de sakene de blir satt til å løse. ”Vi kan jo ikke bare sette i gang og ta avgjørelser heller” hevder Haugen. ”Mange ganger er det langt fra innlysende hva vi bør gjøre og da mener jeg vi politikere må gjøre som når vi tipper fotballkamper i annendivisjon. Helgardere.”

Kim Haugen feirer Antilopens Dag

For? Mot? Midtimellom?

Foto: Ekroll, Anne Liv / Anne Liv Ekroll, NRK

Helén Vikstvedt (DBP) fnyser av kritikken og mener Haugen målbærer veike politikeres leveregler. ”Vi trenger rå og harde politikere som evner å skjære igjennom uten å ta pinglete forbehold!” utbasunerer Vikstvedt. ”Ellers koker jo alt bort i diverse hensyntagen til miljø og menneskeskjebner og jeg vet ikke hva.”.

Helén Vikstvedt

Handlekraft! Nå!

Foto: Anne Liv Ekroll / NRK

Vikstvedt hevder selv å ha kapret en tydelig politiker til Det Blå Partiets valglister i selveste barne- og familieminister Anniken Huitfeldt. ”Hun var overraskende tydelig på dette med pappaperm” sier Vikstvedt. ”Hvis den panikken der hadde ligget i bånn i flere saker, så skulle du fått se på handlekraft” smiler Vikstvedt, før hun må ta en telefon fra en av aupairene sine.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Ikke nok med dette, klikk her så kan du Se hele Løvebakken-programmet i NRK Nett-tv!