NRK Meny
Normal

Gyldne gjenhør på Gull

Har du et radiominne du ønsker å høre igjen? I programserien Gyldne gjenhør kan ønsket bli oppfylt!

Bjarne og Gunnar

Bjarne og Gunnar (Jens Brun Pedersen og Otto Jespersen) er et av ønskene vi har fått inn til Gyldne gjenhør.

Foto: Nordahl, Aleksander / SCANPIX

Vi får stadig inn e-poster og telefoner til redaksjonen med minner og ønsker om å høre igjen stemmer, programmer og musikkstykker fra NRKs lange historie. I Gyldne gjenhør har du muligheten til å høre dine ønsker.

Bjarne og Gunnar

I en e-post ønsker Per Ove Haugaløkken fra Otta seg en reprise med radarparet Bjarne og Gunnar, kjent fra satireprogrammet Hallo i uken. Ønsket om et gjenhør med nettopp disse to gutta deler han med mange av våre lyttere, og vi har hentet frem to av sketsjene. Først en sak fra 1989 som har fått ny aktualitet:

Tore Barlaup fra Ås ønsker også et gjenhør med de to filosoferende herrene: ”Hei! Skulle veldig gjerne hørt igjen flere av innslagene med Bjarne og Gunnar fra Hallo i uken vinteren 1994/1995. Satt hver lørdag og tok opp disse innslagene på kassett, men har dessverre mistet kassetten:-( Særlig innslaget der de diskuterer dødsstraff i USA. Veldig gode minner! Hadde blitt kjempeglad hvis disse kom med.” Vi har ikke mistet kassetten vår, så her kommer diskusjonen om dødsstraff:

Øde øy med Wenche Foss

Wenche Foss

Wenche Foss var gjest hos Eline Lindhjem i Øde øy i 2006.

Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

I neste e-post skriver en av våre lyttere: "For noen år siden hadde dere Wenche Foss som gjest i programmet Øde øy. Det hadde vært fint om dere kunne sende dette i reprise?". Og det gjør vi gjerne. Her er Wenche Foss i samtale med Eline Lindhjem i Øde øy fra 2006:

Knut i bygget

Knut Folkestad

Knut Folkestad og programmet 'Knut i bygget' er et hyppig ønske fra våre lyttere.

Foto: NRK

Lars Christian Bjørknes fra Bergen skriver i en melding: "Knut i bygget - ingen over og ingen ved siden!". Han er heller ikke alene om å ønske seg P3-programmet som gikk fra høsten 1999 til sommeren 2000. Knut i bygget ble ledet av Knut Folkestad, og som siste ønske for denne gang har vi har plukket frem et program fra august 1999:

For å kunne lage nye utgaver av Gyldne gjenhør trenger vi din hjelp! Ring oss på vår telefonsvarer 23 04 24 02 eller send en e-post til NRK Gull og fortell oss hva du ønsker å høre.

Hør Gyldne gjenhør hver lørdag på NRK Gull. Reprise påfølgende søndag.