Hopp til innhold

Løgnaslaget vant kvartfinale

NRK Rogaland sine nettbrukere har avgjort at Løgnaslaget sin «Fine dag» er videre til semifinalen i konkurransen om hvem som har laget den beste sommersangen i Rogaland.

Løgnaslaget og Leif & Kompisane

Fredag går den andre kvartfinalen i NRK Rogalands sommerlåt-konkurranse. I dag er det duket for duell mellom Lønaslaget sin «Fine dag» og Leif og kompisane sin «Stranddag».

Foto: Montasje

Fredag gikk den andre kvartfinalen i NRK Rogalands sommerlåt-konkurranse. I dag var det duket for duell mellom Løgnaslaget sin «Fine dag» og Leif og kompisane sin «Stranddag».

Avstemmingen ble avsluttet like før klokken 17.00, og da var det klart at det ble en soleklar seier til Løgnaslaget.

I sommer kårer NRK tidenes sommerlåt i Rogaland. Fjorten artister og seksten låter var nominerte i utgangspunktet. Nå er det seks låter igjen i konkurransen.

Les også: Stem frem din favoritt til tidenes sommerlåt i Rogaland

Revansje?

I den første kvartfinalen tidligere denne uken var det Show Chow sin «Ennå ein sommar» som gikk videre.

Løgnalget og Leif og Kompisane har og duellert tidligere i denne konkurransen. Da var det «Fine Dag» som slo ut «Sommaren er her».

Men det ble ingen revansj for Leif og Kompisane.

«De seks andre sangene som er igjen i konkurransen er Ryfylke Visegruppes – «Vie dagen te solå», Okersols «15. juli», Busserulls «Plukka plommer i Hardanger» og Matti Røslands «Lyseblå hagestoler» og Show Chow sin «Ennå ein sommar».»