Hopp til innhold

Død mann funnet under bro

En død person er funnet under Mysen bro. Signalementet stemmer med mannen fra Rakkestad som er meldt savnet

Susebakke, Mysen bro

På bakken under Mysen bro fant letemannskaper en død mann onsdag morgen. Trolig er det den savnede Rakkestad-mannen.

Foto: Birger Kjølberg / NRK

Store letemannskaper fra Røde Kors og politiet har natt til onsdag lett etter en 24 år gammel raksting som ble meldt savnet tirsdag ettermiddag.

Har funnet en død person

Onsdag formiddag fant de en død person under Mysen bru på riksvei 22 i Eidsberg, og leteaksjonen etter Rakkestad-mannen er nå avsluttet.

Ifølge Smaalenenes Avis stemmer den dødes signalement med den savnede rakstingen, og teknikere fra poltitet er nå på stedet.

- Vi har funnet en person. Vi kan ennå ikke bekrefte om det er den savnede mannen fra Rakkestad, men mye tyder på at vi har funnet den vi leter etter, sier lensmann Henning Tollefsrud i Eidsberg.

Vet ikke om noe kriminelt har skjedd

Den savnede rakstingen har vært borte siden sent lørdag kveld, men familien meldte ham savnet tirsdag da han ikke møtte på jobb som vanlig.

- Vi kan ikke si noe sikkert om hendelsesforløpet, men vi gjør undersøkelser på stedet. Vi kan derfor ikke si noe om det har skjedd noe kriminelt med mannen vi har funnet, sier lensmann Tollefsrud.

Ble funnet på land

Mannen ble funnet på land ved Mysen-elva under Mysen bro ved Susebakke i Eidsberg.

NRKs medarbeider, Lars Håkon Pedersen, er på stedet, og han sier at de ikke kunne se mannen fra veien.

- Brua er lav og elva er grunn, og lensmann Tollefsrud kan ikke utelukke at det har skjedd en kriminell handling. Han vil verken bekrefte eller avkrefte dette, men teknikere skal undersøke stedet, sier Pedersen.

Skal holde pressekonferanse

Mannens lommebok har blitt funnet langs veien i Mysen i tidsrommet fra siste observasjon til han ble funnet i dag.

- Det kan ta noen timer før personen blir sendt til obduksjon, og politiet vil ikke komme med for mange detaljer, opplyser Lars Håkon Pedersen.

Politiet skal holde pressekonferanse angående dødsfallet onsdag ettermiddag.

NRK følger saken.