Hopp til innhold

Vil reise seg mot Ullensaker/Kisa

Fredrikstad FK gjør to bytter foran kveldens kamp, og ønsker å heve seg etter det klubben kaller et ydmykende nederlag i Kongsvinger sist helg.

Ole Jørgen Halvorsen
Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

To endringer er gjort. Henri Anier fikk tillit igjen mot Kongsvinger, men byttes nå ut med Momo Guye. I forsvaret settes Ola Lønn Jensen inn, i stedet for Juan Madrigal.

Det gir følgende lagoppstilling:

Jon Masalin

Ola Lønn Jensen, Vidar Martinsen, Lars Grorud, Haitam Aleesami

Ole Jørgen Halvorsen, Hans Erik Ramberg, Julius Adaramola, Simen Standerholen

Momo Guyes, Robert Stene

På benken: Håvard Jensen, Ole Strømsborg, Juan Madrigal, Kahlifa Jabbie. Nikolay Solberg, Henri Anier, Rozhat Shaswari

Kampstart er klokken 1530, NRK Østfold gir deg resultatservicen underveis.

Gjensyn med Roar Johansen

Få lag kommer til Fredrikstad stadion uten en forhistorie, for Ullensaker/Kisas del havner fokuset fort på trener Roar Johansen - som tidligere trente Sarpsborg 08.

Roar Johansen gleder seg til gjensyn med Fredrikstad stadion

FFK ikke har hatt en optimal vårsesong i 1. divisjon, men de ligger over Ullensaker/Kisa på tabellen. Forskjellen mellom 10. og 12. plass er imidlertid bare to poeng.

Roar Johansen sier mye av Ull/Kisas problemer så langt bunner i en svært ny spillerstall, og innførsel av nye spillesystemer.

- Vi har 7 nye spillere. En annen grunn han nevner er at det skal innføres en ny spillestil. Vi ser fremover, og har ikke satt noe tabellmål i år.Det ønskes å bygge et lag som kan etablere seg i Adeccoligaen, forteller Johansen til FFK's nettside.

Flere nyheter fra NRK Østfold