Hopp til innhold

Kripos til Stavern

Politiet i Larvik ber om tips etter at en kvinne skal ha blitt voldtatt ved et idrettshus i Stavern.

19-åring skal ha blitt voldtatt i Stavern

19-åring skal ha blitt voldtatt i Stavern.

Foto: Rolf Svendsen

Den 19 år gamle kvinnen ble funnet svært forkommen like ved klubbhuset til fotballklubben Stag i Larviksveien ved 03.30-tiden natt til søndag.

Hun har forklart politiet at hun var på vei hjem da en mann i en sølvgrå bil overfalt og voldtok henne.

Mannen skal først ha spurt kvinnen om hun trengte skyss, noe hun avslo. Han skal først ha kjørt videre, men kom tilbake og tok kontakt på nytt, skriver Østlands-posten.

Avisa skriver også at teknikere fra Kripos nå er i Stavern for å bistå i etterforskingen. Politiet ønsker nå å komme i kontakt med personer som var i området i tre-tiden i natt.

Etterlyser bil

– Hun har forklart at hun ble voldtatt ved idrettshuset. Politiet i Larvik er på stedet og det jobbes med krimtekniske undersøkelser, sier operasjonsleder i Vestfold politidistrikt, Johs Nysæter til NRK.no søndag morgen.

Politiet etterlyser en sølvgrå bil.

– Gjerningsmannen kjørte trolig en liten sølvgrå bil. Vi har gått ut og bedt om publikums hjelp, men har foreløpig ikke fått noen tips, sier Nysæter.

Politiet etterlyser en mann ca. 21 - 26 år av utelandsk opprinnelse, rundt 180 cm høy, mørke tette øyenbryn, mørkt kort hår med voks/gele, ryfsete sveis. Han skal ha normal kroppsbygning og er sannsynligvis iført hvit Tskjorte og jeans.

Den 19 år gamle kvinnen ble i natt tatt hånd om av helsepersonell i Larvik. Hun vil forklare seg på nytt om hendelsen om noen dager, opplyser Nysæter.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.