Hopp til innhold

Her prøver Larvik og Bøhn og bli enige

Larvik håndballklubb og tidligere trener Karl-Erik Bøhn sitter nå i meklingsmøte i Larvik tingrett i forsøk på å inngå forlik.

Meklingsmøte i Larvik tingrett mellom LHK og Karl-Erik Bøhn

Meklingsmøtet mellom LHK og Karl-Erik Bøhn er i gang i Larvik tingrett. Fra venstre ser du nåværende trener, Ole Gustav Gjekstad, daglig leder Gunnar Bruun Hansen, klubbens advokat Frode Samuelsen, Bøhns advokat Frode Leren og Karl-Erik Bøhn.

Foto: Yngve Tørrestad / NRK

Karl-Erik Bøhn ble oppsagt i januar etter at han var med til Wien da samboer Heidi Løke tegnet kontrakt med ungarske Györ.

– Jeg føler det helt urimelig og at beslutningen er tatt på sviktende grunnlag, sa en skuffet Karl Erik Bøhn til TV 2 Sporten etter at han ble oppsagt.

Bøhn mener han er usaklig oppsagt, og krever 17 måneders lønn som er den gjenværende tiden av kontrakten, bonus for seriespill og cupseiere denne perioden. Han krever også 100 000 i oppreisning, og det er lite som tyder på at håndballklubben slipper unna en rettssak.

Artikkelen fortsetter under videoklippet.

Video Bøhn sparket som trener i Larvik HK

SE VIDEO: Bøhn sparket som trener i Larvik HK

Ikke stor avstand

Bøhn fikk tidligere tilbud om tre måneders lønn, deretter strakk Larvik seg senere til fem måneder, noe som var uaktuell for Bøhn.

I ettertid var Bøhn svært opprørt over avgjørelsen til klubben. Noen dager senere gikk Bøhn og klubben i forhandlinger, men disse ble brutt uten at partene om frem til noen løsning.

– Jeg krevde en rimelig kompensasjon for den posisjonen jeg er i. Det var et rimelig krav i forhold til at jeg er urimelig behandlet, sa Karl Erik Bøhn til NRK.no i begynnelsen av februar.

Bøhn sier at det ikke var en veldig stor avstand mellom hans krav og tilbudet fra håndballklubben den gang.