Nok en uavgjort for Bodø/Glimt

Det så lenge ut som Bodø Glimt skulle trekke det lengste strået på bortebane mot Strømmen søndag. Men mot de siste minutten raknet ledelsen - og håpet om de tre sårt trengte poengene.

Bodø/Glimt - Strømmen

Bodø/Glimt rotet bort nok en ledelse på bortbane mot Strømmen søndag.

30 minutter inn i første omgang satte Bodø/Glimts Aram Khalili ballen i nettmaskene, og det så lenge ut til at det kunne gå mot en sårt etterlengtet seier for bortelaget.

Men fem minutter før kampslutt ble Strømmen for sterke for de helgule, og Strømmens Kristoffer Tokstad saksesparket ballen i målet for hjemmelaget.

Dermed ble stillingen 1-1 på Strømmen stadion, og Bodø/Glimt må for tredje kamp på rad dele poeng med motstanderen.

– Veldig fortærende

Bortelaget hadde for anledningen viket bort fra sin vante 4-3-3 formasjon, med kun to spillere, Vegard Braathen og Aram Kahlili på topp.

Glimttrener Cato Hansen mener at kampen i all hovedsak lå i bortelagets favør, men er frustrert over utligningen i 85. minutt .

cato

Glimttrener Cato Hansen er frustrert over at Glimt ikke klarte å holde på seieren mot Strømmen.

– Vi får kampen akkurat slik vi vil ha den, og leder på bortbane med mange muligheter. Dessverre roter vi dem bort, og får mål mot oss på dødball.

– Det er veldig fortærende, for å si det mildt, sier treneren.