Hopp til innhold

Christel bidrar i Hollywoodfilm

Musikken til Christel Alsos (26) fra Fauske fenger filmskaperne i Hollywood.

Christel Alsos

HÅPER PÅ HOLLYWOOD: Fauskejenta Christel Alsos håper at hun skal bli oppdaget i USA etter at balladen «Still» brukes i det amerikanske komediedramaet «Why Did I Get Married Too».

Foto: Kim Erlandsen, NRK

Christel Alsos sier til VG Nett at hun håper filmlåten kan åpne dører for henne i USA.

I 2007 lanserte Christel Alsos albumet «Closing The Distance». Nå er én av låtene med i det amerikanske komediedramaet «Why Did I Get Married Too?» med Janet Jackson og Tyler Perry på rollelisten.

Filmen plasserte seg som nummer to på filmbarometeret i USA etter premieren i april - bare slått av «Clash of the Titans». Filmen er oppfølger til «Why Did I Get Married» fra 2007.

Ballade

Det er Christels melankolske ballade «Still» som brukes i en gripende og tårevåt scene med Janet. Låten er lagt ut på videonettsiden YouTube, sammen med et klipp og bilder fra filmen, og i kommentarfeltet får Christel ros for stemmen, skriver VG.

  • Sjekk ut klipp fra filmen på Youtube:

- Jeg synes det er kjempegøy at låten er med i filmen, særlig når den blir sett av så mange der borte, sier Christel, til VG.

- Forhåpentligvis kan dette føre til litt interesse og nysgjerrighet for resten av musikken min også. En turné i USA er absolutt ikke å forakte, sier 26-åringen.

I godt selskap

Christel deler plass på soundtracket med andre store artister, deriblant Janet Jackson selv, som bidrar med låten «Nothing».

Ellers står også Ziggy Marley, Irma Thomas, Weather Girls, The Vanguards, The Falcons, Bob & Gene, Ronnie Butler, Chaz Shepard, John Brown's Body og Mayer Hawthorne for filmmusikken.

Det er ikke bestemt når filmen får norgespremiere.