Hopp til innhold

Vant 31, 7 millioner kroner

En student i 20-åra fra Sør-Aurdal fikk seks rette i Vikinglotto onsdag kveld.

Viking Lotto-kuler

Illustrasjonsbilde.

Foto: Norsk Tipping

Ifølge dagbladet.no kom gevinsten så overraskende på vinneren, at han ikke hadde tenkt på hva han skulle bruke pengene på. Men en ting er sikkert. Han skal ikke pensjonere seg.

Skole og utdanning

- Han var veldig klar på at han skulle fullføre skole og utdanning. Han har også takket ja til å ta mot økonomisk rådgivning fra oss, sier Pål Enger i Norsk Tipping til dagbladet.no.

Dette er den nest største gevinsten noensinne fra Norsk Tipping. Rekorden ble satt i Viking Lotto i uke 37 i fjor. En spiller fra Østfold vant over 37 millioner kroner.

Premiepotten var på hele 102 millioner kroner , men det var ingen som trakk lykkenummeret som var 48. Dermed er lykketallspotten til neste onsdag på over 70 millioner kroner. Årsaken til at førstepremiepotten var så høy nå, var at ingen hadde hatt seks rette de to siste onsdagene.

Uten lykketall

Grunnen til at lykketall-potten har vokst seg så stor, er at den ikke er blitt utbetalt siden uke 43 i 2009. En eventuelt vinner av 100 millioner kroner måtte hatt seks rette inkludert lykketallet. Onsdagens lykke tall var 48.

Gullrekka som studenten fra Sør-Aurdal ble mangemillionær med var:

2 - 8 - 34 - 39 - 41 - 46