Hopp til innhold

Kronerulling for HamKam

Det er startet kronerulling for HamKam på Facebook. SI DIN MENING OM DETTE!

Kronerulling blant HamKam-fansen.

Er HamKam-fansen villig til å spandere en tusenlapp på favorittlaget sitt?

Foto: Knut Sveen, NRK / NRK

Det ble fredag startet ei Facebook-gruppe som samler inn penger til Hamkam. Målet er å samle inn to millioner kroner blant fansen. HamKam må ha positiv egenkapital innen 31. desember.

Vil hjelpe HamKam

Det var Hans Christian Hustad som fikk ideen til Facebook-gruppa. Den administreres av Remo Martinsen fra Lillehammer. Den tidligere målvakta på Storhamar Dragons mener alle som er glad i Kamma, har råd til å være med. Hustad sier de har klarert innsamlingsgruppa med HamKam og fått eget kontonummer.

- Det startet som en spøk på Facebook, men så tenkte jeg: hvis 2000 personer i Hamar som er glad i HamKam, gir 1000 kroner hver, er det to millioner kroner. Med to millioner kroner er Hamkam, Tor Rullestad og gjengen godt på vei til å klare positiv egenkapital, sier Martinsen.

Han presiserer at medlemmene kan gi så mye penger de vil, enten det et lite eller stort beløp.

1,34 halvliter

- Hvordan har responsen vært?

- Synes den har vært brukbar. Vi fikk kjapt ti medlemmer. Så får vi bare håpe det blir flere i dag og dagene som kommer, slik at vi fyller gruppa med 2000 medlemmer som er villig til å gi en tusenlapp til Hamkam.

- En tusenlapp er mye penger for mange?

- Hør nå! 1000 kroner en 1,34 halvliter en gang i måneden i ett år!

- Men hvis du ikke drikker øl?

- Da kan du regne om i noe annet, cola for eksempel! Deler du 1000 kroner på ett år, er det ikke så mye! Litt over 150 kroner i måneden.

Klokka 16.30 fredag ettermiddag hadde denne gruppa fått 67 medlemmer.