Torsdag: Middagsbuffet
Første kvelden er Hurtigruten på vei fra Bergen. Da blir det middagsbuffet med kalde kjøtt- og fiskeretter og varmretter laget på de beste råvarer.
Fredag: Klippfiskbolinhos, Livèche-kylling og eplekake
I løpet av natten har vi passert Florø, Måløy, Torvik og kom til Ålesund om morgenen. I løpet av dagen har vi vært i Geiranger og når middagen serveres er vi på vei fra Ålesund til Molde.
Forrett: Klippfiskbolinhos (klippfiskboller) med tomatsalat. Klippfiskbollene kjøpes ferdige hos en lokal fiskehandler.
Hovedrett: Livèche-kylling med grønnsaksrisotto.
Dessert: Lun eplekake med vaniljeis
Lørdag: Blomkålsuppe, krydderbakt ørret og sjokoladefondant
Natt til lørdag går Hurtigruten innom Kristiansund og kommer til Trondheim om morgenen. Middag serveres på vei fra Trondheim til Rørvik.
Forrett: Blomkålsuppe med ristet spekeskinke
Hovedrett:
Dessert:
Søndag: Vestfjordsalat, krydret svineribbe og tilslørte bondepiker
Natt til søndag stopper Hurtigruten i Brønnøysund, Sandnessjøen og Nesna før den kommer til Ørnes om morgenen. Søndag ettermiddag går MS Nordnorge fra kai i Bodø og krysser Vestfjorden for å legge til i Stamsund og Svolvær i Lofoten.
Forrett: Vestfjordsalat på bruschetta
Hovedrett: Krydret svineribbe med portvinssaus
Dessert: Tilslørte bondepiker med karamellsaus
I Trollfjorden serveres Trollfjordsuppe.
Mandag: Grønn ertersuppe, seiloins med timianbakt løk og konfektkake
Ferden går videre fra Lofoten til Vesterålen. Skipet legger til i Stokmarknes, Sortland, Risøyhamn og kommer til Harstad om morgenen. Om dagen anløpes Finnsnes og Tromsø. Middagen serveres på vei fra Tromsø til Skjervøy.
Forrett: Grønn ertesuppe
Hovedrett: Sei med timianbakt løk og rømmesaus
Dessert: Konfektkake med sjokoladekaramell
Tirsdag: Nordkappbuffet
Natt til tirsdag går skipet innom Øksfjord og Hammerfest før den når Havøysund om morgenen og går videre til Honningsvåg.
Festbuffet: Når Hurtigruten har rundet Nordkapp og er på vei mot Kjøllefjord og Mehamn blir det stort festbord med sesongens beste nordnorske råvarer som basis. Sjømaten dominerer, og ofte blir det smakfull, saftig kongekrabbe. I Finnmark er reinkjøtt et naturlig innslag når det er tilgjengelig.
Natt til onsdag er Hurtigruten innom Berlevåg, Båtsfjord, Vardø og Vadsø før den når Kirkenes onsdag formiddag.