Siste nytt

 • Kollisjon ved Sundvollen

  Det har vært et trafikkuhell på E16 sør for Sundvollen på Ringerike. Politiet melder at en lastebil og to personbiler er involvert i påkjørselen bakfra. Ingen er skadet og veien er åpen for trafikk.

 • Tradisjonsrikt påskerenn i gang

  Tradisjonen tro, er mellom 80 til 100 skiglade barn med på påskeskirennet ved Ulevann som arrangeres av Nedre Eiker Røde Kors. Påskeskirennet blir arrangert i dag på påskeaften.

 • Mann banket på dører

  En 27 år gammel mann banket på dører i Modum natt til påskeaften og ønsket å komme inn. Det førte til flere meldinger hos politiet som til slutt måtte rykke ut. Politiet sørget for at den berusede mannen kom hjem til riktig adresse.

 • Boikotter Holship på Drammen Havn

  Norsk Transportarbeiderforbund boikotter nå spedisjonsfirmaet Holship på Drammen Havn. Drammen tingrett slo tidligere fast at de kan bruke boikott som kampmiddel for å få opprettet tariffavtale med Holship. Alle skip som kommer til Holship skal verken bli lastet eller losset mens boikotten pågår. Holship har anket avgjørelsen fra Drammen tingrett.

TV og radio

Stadig flere vil ha egen bil på hytta.

Hyttebil

Tore Strømøy har lagt ut på en reise landet rundt for å besøke steder som er så vakre at noen har laget en hyllestsang til dem. I kveld legger han kursen til Kristiansund for å møte bysbarnet Frode Alnæs, og deretter til Ål i Hallingdal hvor Arne Moslåtten og Aslag Haugen fra Hellbillies er klare til å vise fram sin hjembygd. (2:6)
Odd Arild Amundsen blir overrasket med stor sjekk hos NRK Buskerudsendinga.

Flere nyheter

Hør alle sendingene

NRK Østafjells, Drammen - Foto: Odd Vegard Kandal / NRK
Foto: Odd Vegard Kandal / NRK

RADIO: Alle sendingene fra NRK Buskerud

Se TV-sendingene

NRK Østafjells logo

NETT-TV: Alle TV-sendingene fra NRK Østafjells

Opphavsrett NRK © 2014

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen

Nettsjef: Frank Gander (konst.)