Siste nytt

 • 19-åring funnet

  Den 19 år gamle jenta som ble meldt savnet i Lier i går er kommet til rette, Det bekrefter operasjonsleder Truls Fjeld i Søndre Buskerud politidistrikt. Jenta kom på avveie under en gåtur, men kom til rette igjen etter at foreldrene fikk kontakt med henne sent i går kveld.

 • Unge råkjørere tatt i natt

  En 20 år gammel mann ble tatt av UP på E18 i Drammen ved ettida i natt, mens han kjørte i 144 kilometer i timen i en 100-sone. Så ble en 23-åring fra Kongsberg målt i 121 kilometer i timen i en 80-sone, da han kjørte på E134 ved Darbu. Begge fikk sine førerkort beslaglagt av politiet.

 • 19-åring fremdeles ikke funnet

  Den 19 år gamle jenta som er savnet i Lier er fremdeles ikke funnet. Politiet ønsker tips. Hun er iført hvit t-skjorte, sorte løpetights og lys rosa genser knyttet rundt livet.

 • Godset ute av mesterligaen

  Strømsgodset tapte 0-2 mot Steaua Bucuresti på bortebane, og er dermed ute av mesterligaen. Godset tapte 0-1 i det første møtet hjemme i Drammen, og hadde derfor et vanskelig utgangspunkt i returoppgjøret i mesterligakvalifiseringen.

TV og radio

NRk Buskeruds reporter testet flyboard i Drammensfjorden.
Kongsberg jazzfestival fyller 50 år i år og byr på et solid jubileumsprogram, i tillegg til noen underholdende eksperimenter.
Har du høydeskrekk? Bli med 30 meter over bakken i den splitter nye stigebilen til Brannvesenet i Ringerike.

Flere nyheter

Hør alle sendingene

NRK Østafjells, Drammen - Foto: Odd Vegard Kandal / NRK
Foto: Odd Vegard Kandal / NRK

RADIO: Alle sendingene fra NRK Buskerud

Se TV-sendingene

NRK Østafjells logo

NETT-TV: Alle TV-sendingene fra NRK Østafjells