Siste nytt

  • Komm.: Jann Post og Torgeir Bjørn. I målområdet har programleder Ida Nysæter Rasch med seg NRKs langrennsekspert Morten Aa Djupvik.

    Se 15 km fri teknikk

    Pål Golberg fra Gol er blant utøverne som går.

Flere nyheter

TV og radio

Sykepleierne i Buskerud hadde tatt fram skarptromma for slå an tonen i den største politiske streiken i Norge siden 1999.
Hundrevis av streikende lærere, togførere, helsearbeidere og butikkansatte hadde møtt fram på Bragernes torg i Drammen for å gi sin klare melding til regjeringen.
Streiken handlet om å stanse regjeringens planer om å myke opp arbeidsmiljøloven. En slik oppmyking vil både gi rom for flere midlertidige ansettelser, flere arbeidstimer i uka og hyppigere helgearbeid.
Streiken førte til at busser og tog stod over hele landet mellom klokka 14 og 16 i ettermiddag. Det førte til betydelige forsinkelser, men det var ingen tegn til utålmodighet i ventehallen på Drammen jernbanestasjon:
Berit Klonteig fra Øvre Eiker fikk ødelagt bilen sin, da den ble truffet av en stor isklump i forrige uke. Politiet ber nå bilførere være nøye med å fjerne is og snø fra kjøretøyet.
Se hele pressekonferansen her.