Siste nytt

 • Lettere skadet

  En person er lettere skadet etter ulykken på Orkidéhøgda i Mjøndalen. Ifølge politiet skjedde ulykken trolig da et av kjøretøyene foretok en u-sving.

 • Trafikkulykke Mjøndalen

  Det har skjedd en trafikkulykke på Orkidéhøgda i Mjøndalen ved avkjøringa til Blomsterlia. Nødetatene er på vei.

 • Skal følge med i ungdomsmiljøet

  Foreldrene på Svensedammen skole i Drammen tar affære etter at både politiet og rektor forteller om at elever helt ned i 14-årsalderen møtes ute og drikker alkohol og røyker hasj på kveldene. Foreldreutvalget ved skolen på Konnerud starter å gå Natteravn allerede førstkommende helg.

 • Melder seg ut av ishockeyserien

  Drammens eneste ishockeyklubb, Red Rats, melder seg nå ut av det norske seriesystemet. Det kommer som et resultat av mangelen på ishall i byen, hvilket gjør at spillerne er nødt til å reise til andre kommuner for å trene og spille kamper.

 • Blektjernhytta - Foto: Kate Barth-Nilsen / NRK
  Foto: Kate Barth-Nilsen / NRK

  Fant feil på hyttekontroll

  Dårlige elektriske anlegg er ofte årsak til hyttebranner. Derfor har Turistforeningen hvert år en gjennomgang av alle sine hytter. I dag ble Blektjernhytta i Drammen gjennomgått og det ble funnet flere feil. De skal utbedres så raskt som mulig sier ledelsen i foreningen.

Flere nyheter

Hør alle sendingene

NRK Østafjells, Drammen - Foto: Odd Vegard Kandal / NRK
Foto: Odd Vegard Kandal / NRK

RADIO: Alle sendingene fra NRK Buskerud

Se TV-sendingene

NRK Østafjells logo

NETT-TV: Alle TV-sendingene fra NRK Østafjells

TV og radio

Ola Vigen Hattestad tror nykommeren på spintlandslaget, Sondre Turvoll Fossli, vil få sitt internasjonale gjennombrudd i år. Og etter dagens testløp i Holmenkollen er det vanskelig å være uenig.
Veteranen Håvard Bøkko er revansjelysten. Han mener mange har mistet troen på hva han kan klare på skøytebanen. Men først vil han prøve på noe han aldri har gjort. Reporter: Harald Thingnes, foto: Harald Chr. Eiken, redigering: Nuño Duarte
Håndvask er viktig