Siste nytt

 • Siktet for vold mot eget barn

  En kvinne fremstilles for varetektsfengsling i dag, siktet for vold mot sitt eget spedbarn. Forholdet skjedde i 2006, men kvinnen som var bosatt i drammensområdet, har oppholdt seg i utlandet siden da. Tirsdag denne uken ble hun pågrepet og siktet.

 • Tiltales for overlagt drap

  Riksadvokaten har beordret tiltale i Tranby-saken på overlagt drap. Denne beordringen er forkynt for siktede, sier statsadvokat Trude Elisabeth Sparre til VG. Kvinnen er også siktet for andre forhold, og det skal statsadvokaten ta stilling til om skal tas inn i tiltalebeslutningen, sier Sparre.

 • Sikret lasten for dårlig

  En lastebilsjåfør mistet førerkortet for ikke å ha sikret lasten med isolasjonsruller godt nok. Lasten falt av på E18 i Drammen. Etter at mannen hadde plukket opp det han hadde mistet, var lasten fortsatt ikke sikret godt nok, og ved Kjellstad ble han stanset av politiet.

 • Kulturelt eldretilbud kan forsvinne

  Mange konserter og kulturarrangement for eldre på institusjon kan forsvinne hvis forlaget til statsbudsjett blir vedtatt. I Drammen har Den kulturelle spaserstokken vært et populært tilbud som har trukket fullt hus hver gang.

 • 18-åring døde etter påkjørsel

  En 18 år gammel mann fra Hole omkom av skadene han pådro seg etter å ha blitt påkjørt ved Sollihøgda tirsdag kveld. 18-åringen ble påkjørt da han krysset et fotgjengerfelt ved Niskinnsveien i Bærum. Politiet har beslaglagt førerkortet til mannen som kjørte på ham.

Flere nyheter

Hør alle sendingene

NRK Østafjells, Drammen - Foto: Odd Vegard Kandal / NRK
Foto: Odd Vegard Kandal / NRK

RADIO: Alle sendingene fra NRK Buskerud

Se TV-sendingene

NRK Østafjells logo

NETT-TV: Alle TV-sendingene fra NRK Østafjells

TV og radio

Ola Vigen Hattestad tror nykommeren på spintlandslaget, Sondre Turvoll Fossli, vil få sitt internasjonale gjennombrudd i år. Og etter dagens testløp i Holmenkollen er det vanskelig å være uenig.
Veteranen Håvard Bøkko er revansjelysten. Han mener mange har mistet troen på hva han kan klare på skøytebanen. Men først vil han prøve på noe han aldri har gjort. Reporter: Harald Thingnes, foto: Harald Chr. Eiken, redigering: Nuño Duarte
Håndvask er viktig