Siste nytt

 • Eldre kvinne uskadet

  En kvinne i 80-årene fra Røyken kom uskadet fra utforkjøringen i Slemmestadveien. Ulykken skjedde i nærheten av kapellet i Slemmestad.

 • Bil utfor veien i Slemmestadveien

  Politiet har akkurat fått melding om en utforkjøring i Slemmestadveien i Røyken. Nødetatene er på vei til ulykkesstedet, og det er for tidlig å si noe om omfanget av ulykken.

 • Kontroll ved Aronsløkka

  Politiet har hatt kontroll ved Aronsløkka skole i Drammen. 26 bilførere ble kontrollert. Det ble utskrevet tre forelegg for fart, ett forelegg for mobilbruk og ett gebyr for manglende bruk av bilbelte.

 • Siktet for å ha kjørt ned mann

  Mannen som er siktet for å ha kjørt ned en fotgjenger i Drammen tirsdag, erkjenner ikke at han gjorde det med vilje. Politiet har mistanke om det og har siktet ham for legemsbeskadigelse med særlig farlig redskap, altså bilen. Fotgjengeren ble ikke alvorlig skadet.

 • Det er inngått forlik

  Det er inngått et forlik mellom investor Dag Høili og revisoren til luksusbilfirmaet Auto Forum i Drammen. Partene er blitt enige om å ikke si noe om hva forliket innebærer, sier Høilis advokat, Knut Ro. Høili saksøkte revisoren fordi han mener det ble lagt frem uriktige opplysninger da han investerte flere millionbiler i selskapet.

 • Kontroll ved Midtbygda skole

  UP har vært ved Midtbygda barneskole i Røyken også denne morgenen. Ni bilførere ble bøtelagt for å ha holdt for høy fart i 50-sonen. Høyeste hastighet ble målt til 69 km/t. Seks fikk gebyr for manglende bilbelte.

Flere nyheter

Hør alle sendingene

NRK Østafjells, Drammen - Foto: Odd Vegard Kandal / NRK
Foto: Odd Vegard Kandal / NRK

RADIO: Alle sendingene fra NRK Buskerud

Se TV-sendingene

NRK Østafjells logo

NETT-TV: Alle TV-sendingene fra NRK Østafjells

TV og radio

Norsk Titanium på Eggemoen har utviklet en ny type teknologi
Ola Vigen Hattestad tror nykommeren på spintlandslaget, Sondre Turvoll Fossli, vil få sitt internasjonale gjennombrudd i år. Og etter dagens testløp i Holmenkollen er det vanskelig å være uenig.
Veteranen Håvard Bøkko er revansjelysten. Han mener mange har mistet troen på hva han kan klare på skøytebanen. Men først vil han prøve på noe han aldri har gjort. Reporter: Harald Thingnes, foto: Harald Chr. Eiken, redigering: Nuño Duarte