Siste nytt

 • Ny styreleder i Viken Skog

  Olav Breivik er valgt som ny styreleder i Viken Skog. Breivik som er fra Østfold, overtar etter Helge Evju som har vært styreleder i 12 år. Viken Skog er eid av skogeiere blant annet i Buskerud og Vestfold.

 • Går videre med Marienlyst-planene

  Et flertall av bystyrepolitikerne i Drammen gikk onsdag kveld inn for at kommunen skal gå videre med utbyggingsplanene på Marienlyst. Rådmannen skal nå fortsette dialogen med idrettsrådet, som har gått med på planene etter at det ble enighet om å bygge ny hall og bane på Åssiden.

 • Falt ned fra russebuss

  En russegutt er kjørt til sykehus etter at han falt ned fra et busstak i Drammen onsdag kveld, skriver Drammens Tidende. Ulykken skjedde i forbindelse med en russebilkåring. Guttens tilstand er ikke kjent.

 • Må skifte sviller

  Numedalsbanen kan bli stengt for en lengre periode. Årsaken er at det er nødvendig å bytte svillene i flere av banens kurver. Det er konklusjonen etter målinger og befaring av banen onsdag. I påsken sporet flere av vognene i et flistog av sør for Svene.

TV og radio

Mange koste seg i sommerværet i Vestfold påskeaften.
Stadig flere vil ha egen bil på hytta.

Hyttebil

Tore Strømøy har lagt ut på en reise landet rundt for å besøke steder som er så vakre at noen har laget en hyllestsang til dem. I kveld legger han kursen til Kristiansund for å møte bysbarnet Frode Alnæs, og deretter til Ål i Hallingdal hvor Arne Moslåtten og Aslag Haugen fra Hellbillies er klare til å vise fram sin hjembygd. (2:6)

Flere nyheter

Hør alle sendingene

NRK Østafjells, Drammen - Foto: Odd Vegard Kandal / NRK
Foto: Odd Vegard Kandal / NRK

RADIO: Alle sendingene fra NRK Buskerud

Se TV-sendingene

NRK Østafjells logo

NETT-TV: Alle TV-sendingene fra NRK Østafjells

Opphavsrett NRK © 2014

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen

Nettsjef: Frank Gander (konst.)