I helga vant Elverum komfortabelt 35–28 mot Drammen i Terningen Arena.

Nå venter Fyllingen i semifinalene.

– Ja, det sto mellom Fyllingen og Arendal, og det er egentlig det samme hvem av dem det ble. Vi får se, vi har hatt veldig jevne kamper mot Fyllingen før. Nå gleder jeg meg veldig til å komme i gang med kamper som betyr litt mer enn det gjorde nå.

Det sa trener Christian Berge, etter seieren mot Drammen lørdag ettermiddag.

– Ingen enkel oppgave

Den kampen betydde nemlig lite. Elverum var allerede klare for semifinalen i sluttspillet, etter å ha vunnet alle kampene i gruppespillet.

Elverum mot Drammen i håndball - Elverum vant 35–28 mot Drammen. - Foto: Kurt Sivertsen /

Elverum vant 35–28 mot Drammen.

Foto: Kurt Sivertsen

Fyllingen, som de møter i semifinalen, har de slitt med tidligere, men Christian Berge mener gutta har mer selvtillit nå, og at de er et bedre lag enn sist de spilte mot bergenslaget.

Den første kampen er på bortebane, i Bergen.

– Det er ingen enkel oppgave. Det blir tøft, sier Christian Berge.

Men at Elverum ikke har tapt en eneste kamp i gruppespillet og går videre med full pott, betyr mye.

En god porsjon selvtillit

– Vi tar med oss en bra porsjon selvtillit inn mot semifinalene. Til tider har vi spilt veldig bra og vi har fått rullert godt på mannskapet. Det er jeg veldig fornøyd med, sier Berge.

Han innrømmer at de kom i en god pulje og kanskje fikk en enkel vei til finalene. Men kampene skal vinnes uansett og det har Elverum gjort til gagns. Og Berge er stolt over prestasjonene gutta har vist i gruppespillet.

Toppscorer og årets spiller

I helga fikk to av Elverums spillere priser fra Norges Håndballforbund.

Andrè Lindboe og Christoffer Rambo - André Lindboe og Christoffer Rambo ble hedret av Norges Håndballforbund. - Foto: Kurt Sivertsen /

André Lindboe og Christoffer Rambo ble hedret av Norges Håndballforbund.

Foto: Kurt Sivertsen

Christoffer Rambo ble toppscorer i eliteserien med 143 mål. Og Andre Lindboe ble årets spiller på sin plass. Han kom på årets lag som venstrekant.