Fjerde Kongsvinger-tap på rad

Kongsvinger tapte i kveld sin fjerde kamp på rad i 1. divisjon fotball for menn og raser nedover på tabellen. HamKam klarte 0-0 mot Bodø/Glimt i 16. mai-kampen på Briskeby-gresset.

Kongsvinger ledet serien etter de tre første kampene med tre seire og ni poeng. Så begynte nedturen med 3-0-tap hjemme mot HamKam. Etter fire nederlag på rad har KIL rast ned til 9. plass etter sju serierunder.

HamKam ligger på plassen bak KIL. Hamar-laget spilte i kveld sin andre uavgjortkamp på rad mot lag som ligger høyere enn dem på tabellen, og har ikke tapt på fire serierunder.

Resultatene fra alle kampene ser du her

Målløse

Nordlie-effekten har snudd fra positive fortegn til negative for Kongsvinger-gutta. Mot Strømmen fikk de straffe mot seg etter 20 minutter i 1. omgang. Den satte Strømmen, og det ble kampens eneste mål.

På Briskeby gressbane ble det ingen mål til noen av lagene. Bodø/Glimt ledet serien før denne runden, men uavgjort førte dem ned på 3. plass.

Start har overtatt tabellledelsen med overraskelseslaget Ull/Kisa på 2. plass.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • God stemning på russetreffet

    Rundt 8000 russ er venta til russetreffet på Lillehammer i løpet av helga. I kveld er det lange køar av russ som ventar på å komme inn ved inngongen på Birkebeinaren Skistadion. Mange tusen er alt inne og har starta festen. 1200 frivillige skal sørge for at det blir ei trygg og sikker feiring.

    God stemning og fint vær under russetreffet på Lillehammer 2016.